Головна Новини Спорт футбол "Реал" може позбавити Зідана посади, якщо вони програють "Галатасараю"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Реал" може позбавити Зідана посади, якщо вони програють "Галатасараю"

Хмари над головою Зінедіна Зідана згущуються з'явилися нові подробиці можливого розвитку подій

22 жовтня 2019, 13:50 comments1511
Поділіться публікацією:
"Реал" може позбавити Зідана посади, якщо вони програють "Галатасараю"

Керівництво мадридського "Реала" може відправити у відставку головного тренера команди Зінедіна Зідана, якщо той програє поєдинок Ліги чемпіонів проти "Галатасарая". Про це пише іспанська газета Marca.

Нагадаємо, після двох попередніх турів в євротурнірі, "вершкові" поділяють з чемпіоном Туреччини останнє місце в групі, маючи в своєму активі одне очко.

Крім того, в поєдинку проти "Брюгге" "бланкос" (у перекладі з іспанського "білі" — прим.) оновили антирекорд за кількістю матчів без перемог поспіль у Лізі чемпіонів і без перемог на "Сантьяго Бернабеу". Також в останньому турі Прімери мадридці програли "Мальорки" (0:1), поступившись "Барселоні" першу сходинку в турнірній таблиці.

Раніше сам Зідан висловив свою думку про чутки про звільнення, заявивши, що хотів би завжди тренувати "Реал".

Перед тим, як прокоментувати чутки про можливу відставку, Зідан відповів на питання про майбутню зустріч з турецьким колективом.

"Ми розуміємо ситуацію. Погано почали в Лізі чемпіонів, але у вівторок у нас є шанс змінити це. Що б не сталося в грі з "Галатасараєм", залишиться ще кілька матчів", — наводить слова француза AS.

Останнім часом часто говорять про те, що на місце Зінедіна Зідана в "Реал" прийде інший тренер, однак француз хоче і далі працювати з командою.

"Що стосується чуток про зміну тренера, то це не зупинити. Звичайно, вони мене турбують. Я хочу залишитися тут назавжди. Ми — "Реал", і ми не можемо дозволити, щоб все пішло не так навіть на хвилину. Готові до зустрічі з "Галатасараєм". Нас чекає велика гра".

Як повідомляло видання "Коментарі", Зідану не дають здійснити трансфер зірки "Манчестер Юнайтед" Поля Погба, за яким той полює з минулого літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!