Головна Новини Спорт футбол Ліга чемпіонів. "Шахтар" вирвав нічию у поєдинку з загребським "Динамо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга чемпіонів. "Шахтар" вирвав нічию у поєдинку з загребським "Динамо"

"Гірники" зуміли вирівняти рахунок у кінцівці зустрічі, проте українській команді необхідно було вигравати

22 жовтня 2019, 22:24 comments2171
Поділіться публікацією:
Ліга чемпіонів. "Шахтар" вирвав нічию у поєдинку з загребським "Динамо"

"Шахтар" забив швидкий гол зусиллями Євгена Коноплякни – український вінгер з носка пробив і переграв голкіпера суперників, після чудової передачі від українського-бразильця Марлоса.

На 25 хвилині протистояння Марлосу не вдалося втекти від Моро на фланзі, після чого пішла атака хорватів. Простріл Оршича з лівого на ближній кут воротарського майданчика замкнув Ольмо.

Згодом у першому таймі небезпечних моментів команди не створювали. На 49 хвилині гри – футболіст хорватського колективу Оршич скористався порожній зоною Болбата, пробіг з м'ячем і пробив точно в ліву штангу. Вкотре підтвердилася приказка – штанга один воротаря.

На 60 хвилині змагання №99, якого варто побоюватися обороні "оранжево-чорних", таки реалізував свій момент – Мислав Оршич він точно вдарив у лівий верхній кут.

Рахунок став на користь хорватів. Але що варто відзначити підопічні Луїша Каштру не опустили руки і на 75 хвилині, таки вирівняли становище справ на табло – фланговий бразильський захисник Додо феноменально зіграв на лівому краю атаки він поодинці обіграв і оборону опонента і стража воріт картатих. Блискучий момент!

На жаль, у час, що залишився донеччанам не вдалося нічого більшого створити і вирвати не тільки нічию, а на перемогу. Даний результат залишає шанси на вихід в раунд плей-офф українського колективу, але доведеться серйозно постаратися.

"Шахтар" — "Динамо" (З) 2:2

Голи: Коноплянка, 16, Додо, 75 — Ольмо, 25, Оршич, 60 (пен.)

"Шахтар": Пятов — Болбат (Додо, 66), Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл — Степаненко, Алан Патрік — Марлос (Коваленко, 84), Тайсон, Коноплянка (Соломон, 66) — Мораєс.

"Динамо" З: Ливакович — Теофиле-Катерин, Дилавер, Перич — Стоянович, Моро, Адемі (Гояк, 68), Леовац — Ольмо, Оршич (Иванушец, 90) — Гаврановіч (Петкович, 62).

Попередження: Алан Патрік, П'ятов, Болбат — Стоянович, Перич, Дилавер, Адемі.

Як писав портал "Коментарі", перед матчем букмекери віддавали перевагу "Шахтарю".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!