Головна Новини Спорт футбол Ібрагімович може виступати за один з італійських клубів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ібрагімович може виступати за один з італійських клубів

Президент неаполітанського клубу підтвердив, що вони зацікавлені у підписанні форварда клубу МЛС "Лос-Анджелес Гелаксі" Златана Ібрагімовича

23 жовтня 2019, 16:05 comments1768
Поділіться публікацією:
Ібрагімович може виступати за один з італійських клубів

Президент "Наполі" Лаурелио де Лаурентіс прокоментував можливий перехід шведського форварда Златана Ібрагімовича в його команду. За словами де Лаурентіса, швед сам вирішить своє майбутнє.

"Ібрагімович в "Наполі"? У нас є таке бажання, але все залежить від його рішення", — наводить слова президента клубу Gianlucadimarzio.com.

Раніше позитивно про потенційний трансфер 38-річного форварда висловився також менеджер "Наполі" Карло Анчелотті, який планував зателефонувати шведу.

Нещодавно Златан Ібрагімович зізнався, що пограв би під керівництвом Карло Анчелотті в Наполі. У відповідь італієць пожартував, що негайно зателефонує Ібрі з цього питання.

"Мені всі дзвонять! Тобі теж потрібен мій номер? Щоб ти теж міг мені подзвонити? Окей, буде зроблено", — цитує Ібрагімовича Football Italia.

Трансферні чутки навколо Златана пов'язані з тим, що його контракт з "Лос-Анджелес Гелаксі" закінчується в кінці року і він стане вільним агентом. Той же журналіст попросив Ібру залишитися в MLS.

"Спасибі, я це ціную", — відповів шведський футболіст.

Угода Ібрагімовича з "Лос-Анджелес Гелаксі" закінчується в грудні 2019 року.

"Наполі" на даний момент займає четверту позицію в турнірній таблиці чемпіонату Італії. У наступній грі команда Анчелотті зустрінеться з "РБ Зальцбург" у Лізі чемпіонів.

Як писав портал "Коментарі", Ібрагімович відзначився унікальним досягненням в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!