Головна Новини Спорт футбол Німецький фахівець претендує на посаду головного тренера "Манчестер Юнайтед"
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький фахівець претендує на посаду головного тренера "Манчестер Юнайтед"

Ральф Рангнік, який деякий час перебував без роботи готовий повернутися до виконання своїх обов'язків

23 жовтня 2019, 16:45 comments1859
Поділіться публікацією:
Німецький фахівець претендує на посаду головного тренера "Манчестер Юнайтед"

Колишній менеджер "РБ Лейпциг" Ральф Рангнік незабаром може знову повернутися до тренерської діяльності. Про це повідомляє Sport Bild.

Видання інформує, що фахівець входить в число кандидатів на посаду майбутнього тренера "Манчестер Юнайтед". Також у разі виходу Ніко Ковача з "Баварії" Рангнік може відправитися в мюнхенський клуб.

В даний момент "МЮ" вкрай невдало почав сезон АПЛ і після 9 турів знаходиться на 14-му місці турнірної таблиці. "Баварія" займає 3 місце в рамках німецького чемпіонату.

Рангнік зараз працює головою спортивного відділу концерну Red Bull. Він покинув "РБ Лейпциг" в кінці попереднього сезону.

Раніше 61-річний наставник також очолював ряд німецьких клубів, але ще жодного разу не працював за межами країни. Він керував "Шальке", "Хоффенхаймом", "Ганновером", "Штутгартом" і командами нижчих дивізіонів.

Раніше стало відомо, що на пост головного тренера "червоних дияволів" також претендує Массіміліано Алегрі. Як стверджує Tuttosport, минулого тижня Массіміліано Алегрі контактував з представниками "Манчестер Юнайтед" щодо роботи на посаді голови тренерського штабу команди.

За даними джерела, спочатку італійський фахівець мав намір відпочивати від тренерської діяльності один сезон, але готовий очолити "манкуніанців", якщо клуб виконав його вимоги по зарплаті.

Як повідомляло видання "Коментарі", лідер "Манчестер Юнайтед" Поль Погба зустрічався з головним тренером мадридського "Реала" Зінедіном Зіданом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!