Головна Новини Спорт футбол "Динамо" Київ - "Копенгаген". Що говорять перед матчем
commentss НОВИНИ Всі новини

"Динамо" Київ - "Копенгаген". Що говорять перед матчем

Основні дійові особи майбутньої зустрічі поділилися своїми міркуваннями, щодо майбутнього протистояння

24 жовтня 2019, 12:50 comments2013
Поділіться публікацією:
"Динамо" Київ - "Копенгаген". Що говорять перед матчем

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков розповів про свої очікування від матчу Ліги Європи проти Копенгагена. Напередодні поєдинку третього туру групового раунду Ліги Європи проти "Копенгагена" півзахисник "Динамо" Віктор Циганков взяв участь у передматчевій прес-конференції.

"Копенгаген — хороша команда, швидка, агресивна, – сказав Циганков. – Наш суперник не сидить позаду і не відбивається, а намагається грати і радувати вболівальників. Вербич сказав, що у "Копенгагена" багато травмованих гравців, але нічого конкретного нам не розповідав", — зазначає вінгер (крайній атакуючий півзахисник — прим.)

"Що ж стосується "Динамо", то ми граємо тільки на перемогу, не вважаємо окуляри, а завжди намагаємося перемогти", — підсумував віце-капітан команди.

Напередодні матчу третього туру групового раунду Ліги Європи проти "Копенгагена" Карлос Де Піна розповів про настрій перед поєдинком і завдання, які стоять перед киянами.

"Це буде важливий матч проти непростого суперника, – сказав півзахисник Динамо. – Треба набрати в цих двох матчах більше очок, ніж Копенгаген, адже ми є головними конкурентами. Дуже сподіваюся, що підтримка вболівальників допоможе нам взяти три очки вдома, а на виїзді головне не програти", — повідомляє уругвайський футболіст.

Також Карлос розповів про те, яка мета стоїть перед "Динамо" в нинішньому розіграші Ліги Європи: "Першочергове завдання — вийти в наступний раунд, а для цього нам треба концентруватися на кожному наступному матчі. Думаю, нам цілком по силам вийти в плей-офф, а далі подивимося, як далеко ми зможемо зайти", — повідав Карлос Де Піна.

Глава тренерського штабу киян Олексій Михайличенко поділився своїми міркуваннями про суперника і назвав умови, при яких "біло-сині" зможуть домогтися перемоги.

""Копенгаген" – команда, яка добре готова фізично і дуже дисциплінована. Не скажу, що у них виділяються великі зірки, але команда по підбору гравців досить рівна і воліє колективний футбол. Щоб отримати перемогу над цією команду, їх потрібно не тільки перебігати, але і переграти", — розповідає журналістам наставник столичного колективу.

Михайличенко прокоментував той факт, що організаторам поки не вдалося продати бажаної кількості квитків на матч, і розповів про важливість підтримки для команди.

"Я як тренер хотів би побажати, щоб гра пройшла для вболівальників спокійніше. Як вийде, ми завтра побачимо, це футбол. Але, звичайно, ми чекаємо підтримки, чекаємо трибун, глядачів, для нас це дуже важливо. А те, що не так багато продано квитків, в цьому є наша вина, ми повинні самі виправляти її в кожній грі", — розповів український фахівець.

Як писав портал "Коментарі", екс-гравець київського "Динамо" Євген Хачеріді буде захищати кольори білоруського "Динамо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!