Турецький тренер дозволяв собі рукоприкладство по відношенню до своїх підопічних

На даний момент щодо наставника молодіжної команди Міністерство спорту Туреччини проводить розслідування за фактом події

Турецький футбольний тренер Халіта Курт в інциденті, який стався три роки тому, бив гравців молодіжної команди Кайсері Мейсуспор в перерві гри. Про це інформує британський таблоїд The Sun.

Наставник увійшов в роздягальні під час перерви, а його команда програвала по ходу гри з рахунком 1:3. Він дав сильні ляпаси кожному зі своїх підопічних. При цьому він вигукував: "Я вб'ю вас! Це ганьба!"

Сам тренер у своєму вчинку не бачить нічого поганого і говорить про те, що подібна поведінка тренера — звичайна практика в світовому футболі. Він наводить у приклад екс-коуча МЮ Алекса Фергюсона і нинішнього тренера Галатасарая Фатіха Теріма, які також застосовували подібні методи.

Нагадаємо, знаменитий шотландець одного разу бутсою жбурнув у Девіда Бекхема, розбивши йому брову.

У той же час, на відео інциденту видно, як один гравець після отриманої ляпаси сміється над тим, що відбувається в роздягальні.

Щодо Sal'manoviča Курта вже почалося розслідування з боку Міністерства спорту Туреччини. Наставник досі тренує Кайсері Мейсуспор.

Як повідомляло видання "Коментарі", Україна відірвалася від Туреччини в рейтингу коефіцієнтів УЄФА серед клубних турнірів.