Головна Новини Спорт футбол Турецький тренер дозволяв собі рукоприкладство по відношенню до своїх підопічних
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецький тренер дозволяв собі рукоприкладство по відношенню до своїх підопічних

На даний момент щодо наставника молодіжної команди Міністерство спорту Туреччини проводить розслідування за фактом події

27 жовтня 2019, 13:50 comments1712
Поділіться публікацією:
Турецький тренер дозволяв собі рукоприкладство по відношенню до своїх підопічних

Турецький футбольний тренер Халіта Курт в інциденті, який стався три роки тому, бив гравців молодіжної команди Кайсері Мейсуспор в перерві гри. Про це інформує британський таблоїд The Sun.

Наставник увійшов в роздягальні під час перерви, а його команда програвала по ходу гри з рахунком 1:3. Він дав сильні ляпаси кожному зі своїх підопічних. При цьому він вигукував: "Я вб'ю вас! Це ганьба!"

Сам тренер у своєму вчинку не бачить нічого поганого і говорить про те, що подібна поведінка тренера — звичайна практика в світовому футболі. Він наводить у приклад екс-коуча МЮ Алекса Фергюсона і нинішнього тренера Галатасарая Фатіха Теріма, які також застосовували подібні методи.

Нагадаємо, знаменитий шотландець одного разу бутсою жбурнув у Девіда Бекхема, розбивши йому брову.

У той же час, на відео інциденту видно, як один гравець після отриманої ляпаси сміється над тим, що відбувається в роздягальні.

Щодо Sal'manoviča Курта вже почалося розслідування з боку Міністерства спорту Туреччини. Наставник досі тренує Кайсері Мейсуспор.

Як повідомляло видання "Коментарі", Україна відірвалася від Туреччини в рейтингу коефіцієнтів УЄФА серед клубних турнірів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!