Головна Новини Спорт футбол «Манчестер Юнайтед» шукає заміну Полю Погба
commentss НОВИНИ Всі новини

«Манчестер Юнайтед» шукає заміну Полю Погба

Гравець французького «Лілля» Бубакари Сумаре незабаром може перебратися у стан «манкуніанців»

29 жовтня 2019, 14:52 comments1726
Поділіться публікацією:
«Манчестер Юнайтед» шукає заміну Полю Погба

"Манчестер Юнайтед" зацікавлений у придбанні Бубакари Сумаре з "Лілля". Про це інформує ESPN.

Англійський клуб бачить у півзахиснику довгострокову заміну Полю Погба. Скаути манчестерського колективу переглядали Сумаре в матчі Ліги чемпіонів проти "Валенсії" і були задоволені побаченим.

Нагадаємо, що контракт Погба з "червоними дияволами" дійсний до літа 2021 року, але клуб також має опцію продовження ще на сезон.

Угода Сумаре з "Ліллем", в свою чергу, закінчується вже цього літа, а тому в січні гравець може підписати контракт з "МЮ", яка дісталася "манкуніанцям" безкоштовно.

Раніше стало відомо, що "МЮ" цікавився ще одним представником чемпіонату Франції — форвардом "Ліона" Муссою Дембеле. "Манчестер Юнайтед" провів зустріч з представниками нападника "Ліона" Мусси Дембеле. Про це розповів журналіст Дункан Кастлс.

"Між "Манчестер Юнайтед" і людьми, близькими до Дембеле, був встановлений контакт, щоб оцінити зацікавленість гравця в переїзді і з'ясувати, яка буде заробітна плата. Дембеле був визначений "Юнайтед" як гравець, який може бути центральним нападником вищого рівня. Вважаю, вони ризикнуть придбати його в січневе вікно", — наводить слова Goal.

У поточному сезоні французької першості Дембеле вийшов на поле у восьми поєдинках, в яких відзначився шістьма результативними ударами.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер "Реала" Зінедін Зідан провів бесіду з Поля Погба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!