Головна Новини Спорт футбол «Динамо» буде здійснювати покупки, Суркіс дав добро
commentss НОВИНИ Всі новини

«Динамо» буде здійснювати покупки, Суркіс дав добро

Президент київського колективу Ігор Суркіс уповноважив віце-президента клубу Євгена Краснікова на підготовку зимових трансферів

30 жовтня 2019, 15:31 comments2215
Поділіться публікацією:
«Динамо» буде здійснювати покупки, Суркіс дав добро

В зимове трансферне вікно в київському "Динамо" варто чекати появи нових легіонерів. Про це в ефірі своєї передачі на YouTube-каналі "Циганик Live" повідомив відомий журналіст і ведучий телевізійної програми "Профутбол" Ігор Циганик.

"Чекати трансферів від Краснікова в зимове міжсезоння? Так. Мені відомо, що тиждень тому він зустрічався з президентом "Динамо", щоб обговорити стратегію на зиму. Цілком можливо, що трансфери будуть, і достатньо цікаві", — розповів журналіст.

Раніше Євген Красніков, який займає в столичному клубі пост віце-президента, привіз у Київ трьох бразильців – Че Че, Буено і Сидклея. Однак ніхто з них в "Динамо" не заграв. Як результат, перші двоє вже покинули клуб. Тоді як від Сидклея "Динамо" має намір позбутися взимку.

"Красніков привіз трьох досить хороших бразильців, – каже Цыгынык. – Михайличенко взагалі не зрозумів, чому відпустили Че Че. У кулуарах говорили, що якби на той момент він був тренером, то цього б не сталося. Зараз Краснікова і Михайличенко потрібно знайти спільну мову, щоб вони погодили трансферну політику", — зазначив Ігор Циганик.

Ведучий підкреслює, що при Михайличенко грають тільки ті гравці, яких він рекомендував перебуваючи на посаді спортивного директора. Таку позицію не поділяє Циганик на його думку ігровий час повинні отримувати усі футболісти.

"Поки до наставника "Динамо" є питання. Таке відчуття, що він робить максимальну ставку на тих гравців, яких він рекомендував (будучи спортивним директором). А інших футболістів просто "зачохлив". Це неправильно. Шанси повинні бути у всіх", — підсумував спортивний журналіст.

Зазначимо, що після 12 турів в українській першості "Динамо" поступається 10 очок донецькому "Шахтарю". В останньому турі української Прем'єр-ліги столичний клуб втратив перемогу на своєму полі над "Карпатами" (1:1). При цьому "Динамо" встановив антирекорд сезону – на трибунах НСК "Олімпійський" в протистоянні з львів'янами пустувало 65 тисяч місць.

Як писав портал "Коментарі", головний тренер "Динамо" Михайличенко в подиві від того, як вони втратили очки у грі проти "Карпат".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!