Головна Новини Спорт футбол "Маріуполь" перший учасник чвертьфіналу Кубка України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Маріуполь" перший учасник чвертьфіналу Кубка України

Підопічним Олександра Бабича вдалося вирвати перемогу у гостей в компенсований арбітром час і пробитися в наступний раунд змагань

30 жовтня 2019, 16:58 comments1954
Поділіться публікацією:
"Маріуполь" перший учасник чвертьфіналу Кубка України

Початок першого тайму видався непоганим в плані швидкості і творення небезпечних моментів біля воріт. Обидві команди обмінялися гострими моментами, це подарувало надію на відсутність прісної гри в подальшому по ходу зустрічі. Однак ці випади не закінчилися взяттям воріт.

Потім гра перемістилася до центру поля, але основна маса подій припала на останні хвилини першої половини, коли мешканці маріуполя обступили чужу штрафну шляхом розіграшу кутових. Одна з таких подач завершилася безглуздим промахом Бикова повз м'яча в центрі чужій штрафній, а інша — ударом з метра в падінні головою у виконанні Тищенко, який "впорався" з завданням по захисту воріт опонента. За загальною кількістю моментів зустріч складно було назвати дійсно видовищною, але передумови до голам у другій половині матчу все одно були.

І все ж в кінцівці поєдинку, який вийшов на заміну на 79 хвилині протистояння В'ячеслав Чурко відзначився результативною дією, а саме голом.

Йому вдалося вразити ворота суперника прямим ударом зі штрафного, круглий залетів у правий нижній кут володінь, які захищав голкіпер "Олімпіка" Пеньків.

Тріумфатор даної пари — Маріуполь — відправляється в чвертьфінальний раунд, де складе компанію ще семи щасливчикам поточної стадії турніру. Надалі нас чекає жеребкування, а орієнтовна дата проведення матчів встановлена на 4 березня 2020-го року.

"Маріуполь""Олімпік" 1:0

Гол: Чурко, 90 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!