Головна Новини Спорт футбол Кубок України. «Динамо» переграло «Шахтар» і проходить у наступний етап турніру
commentss НОВИНИ Всі новини

Кубок України. «Динамо» переграло «Шахтар» і проходить у наступний етап турніру

Вогняне протистояння «динамівців» і «гірників» завершилася на користь перших, проте для виявлення переможця довелося зіграти 120 хвилин

30 жовтня 2019, 23:05 comments1986
Поділіться публікацією:








Кубок України. «Динамо» переграло «Шахтар» і проходить у наступний етап турніру

З перших хвилин кияни нав'язали боротьбу чинному чемпіону України. Ця зустріч не могла не пройти без численних стиків і різного ступеня сплесків емоцій на футбольному полі, так і за його межами цього вистачало.

Перша жовта була виписана Тарасу Степаненко на 11 хвилині поєдинку. Він зрубав в центрі поля Вербича. Сидорчук стримав своїх партнерів.

На 22 хвилині Сидорчук нагадав, що він володіє хорошим дальнім ударом – м'яч залетів у правий верхній кут, голкіпер "Шахтаря" просто стояв, Сергій відправив круглого по неймовірній траєкторії. Чудовий гол.


Варто відзначити, що "біло-сині" кращі виглядали своїх опонентів і перебували в найкращих фізичних кондиціях на даний момент. Що і підтвердилося вже в екстра-таймі.

У гравців "Шахтаря" стали проявлятися мікротравми. На другу половину не зміг вийти захисник гостей Сергій Кривцов його місце на полі зайняв Давид Хочолава. Потім з'явився Додо замість Болбата і Коноплянка на 73 хвилині був змушений поступитися своїм місцем на полі Дентіньо.

На 89 хвилині стався один з найважливіший епізодів гри. Шепелєв отримав пряму червону картку за відвертий зрив рейду Тайсона. І на 90 2 хвилині Степаненко вирівняв становище на табло, Тарас відправив м'яч у лівий кут воріт з-за меж штрафного. Голкіпер столичного колективу Бущан не зумів відбити цей удар, оскільки перед ним виявилося велике скупчення гравців.


Однак на 94 хвилині Тарас Степаненко перетворився з можливого рятівника і героя для своєї команди в антигероя. Опорний півзахисник отримав другу жовту, яка автоматично перетворюється на червону. Склади знову стали рівними.

Господарям вдалося вдруге вийти вперед у рахунку на 110-й хвилині матчу. Попов розстріляв П'ятова з близької дистанції після відмінної подачі з кутового від Де Піни. Який кількома хвилинами раніше замінив Беньяміна Вербича.


У час, що залишився ще кілька перспективних контратак занапастили кияни. А натиск "Шахтаря" на володіння "Динамо" виявився недостатнім, щоб знову побачити м'яч у сітці воріт Георгія Бущана.

"Динамо" — "Шахтар" 2:1

Голи: Сидорчук, 22, Попов, 109 — Степаненко, 90 2

"Динамо": Бущан — Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко — Шепелєв, Сидорчук — Караваєв, Циганков, Вербич (Де Піна, 103) — Бесєдін (Гармаш, 90 3).

"Шахтар": Пятов — Болбат (Додо, 53), Кривцов (Хочолава, 46), Матвієнко, Ізмаїл — Коваленко, Степаненко — Марлос (Маркос Антоніо, 100), Тайсон, Коноплянка (Дентіньо, 73) — Мораєс.

Попередження: Кендзьора, Миколенко, Сидорчук, Де Піна, Шабанов — Степаненко, Коваленко, Дентіньо, Тайсон

На 89-й хвилині був вилучений Володимир Шепелєв (Динамо) (грубий фол).

На 94-й хвилині був вилучений Тарас Степаненко (Шахтар) (повторне попередження).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!