Італійський нападник Балотеллі опинився у центрі чергового скандалу

Форвард Маріо Балотеллі, який виступає за "Брешію" мав намір покинути поле через расистські вигуки на свою адресу

Під час матчі одинадцятого туру чемпіонату Італії "Верона" — "Брешія" (2:1) Маріо Балотеллі, який відзначився голом престижу за гостей, після образ з боку вболівальників "Верони" збирався піти з поля.

Лише в результаті довгих умовлянь товаришів по команді, суперників і арбітрів, а також після того, як ультрас господарів вгамувалися, послухавши загрозам диктора по стадіону зупинити вже фактично виграний Вероною матч, форвард "Брешії" залишився.

Днем раніше скандал із зупинкою матчу стався в поєдинку "Рома" — "Наполі" (2:1). Вболівальники римлян, зазвичай перебувають в мирних відносинах з неаполітанцями, з якими їх об'єднує ненависть до команд з півночі Італії, несподівано почали скандувати образливі для південців речівки.

Арбітр зупинив матч, а Эдину Джеко довелося умовляти своїх уболівальників зосередитися на підтримці команди, а не на образах суперника.

Також стало відомо, що після поразки від "Верони" в 11-му турі італійської першості президент "Брешії" почав переговори з потенційними наступниками головного тренера.

Серед потенційних тренерів "Брешії" італійські ЗМІ називають Чезаре Пранделлі, Давиле Ніколу і Беппе Якіні.

Еудженіо Коріні очолив "Брешію" у вересні 2018 року і відразу виграв путівку в Серію А, проте в елітному італійському дивізіоні справи йдуть неважливо, місце в зоні вильоту), незважаючи на посилення складу, в тому числі і прихід скандального Маріо Балотеллі.

Як писав портал "Коментарі", італійська легенда Андреа Пірло вважає, що для Маріо Балотеллі даний етап кар'єри є дуже важливим.