Головна Новини Спорт футбол Ребров — про потенційне повернення до "Динамо": Зі мною переговорів ніхто не вів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ребров — про потенційне повернення до "Динамо": Зі мною переговорів ніхто не вів

У київському "Динамо" розглядали варіант з можливим "камбеком" Сергія Реброва на пост головного тренера столичного клубу

4 листопада 2019, 11:42 comments1798
Поділіться публікацією:
Ребров — про потенційне повернення до "Динамо": Зі мною переговорів ніхто не вів

Керівництво київського "Динамо" була зацікавлена у поверненні на посаду головного тренера Сергія Реброва. Про це стало відомо завдяки програмі "ПроФутбол".

Тим не менше, як заявив сам фахівець, переговорів з ним не вели.

"Повірте, розмови у мене з Ігорем Михайловичем щодо подальшої спільної роботи не було. Ми з ним спілкуємося, я поважаю ту роботу, яку робить Михайличенко", — каже наставник.

Екс-наставник киян порівняв своє можливе повернення з камбеком Зінедіна Зідана в Реал, після якого у клубу справи йдуть не найкращим чином.

"Ви хочете, щоб я повернувся і з командою було так само, як з мадридським Реалом зараз?", — сміючись заявив Ребров.

Глава тренерського штабу угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров в роки роботи з "Динамо Київ" разом зі своїм тренерським колективом збудував деяку вертикаль роботи всіх команд у структурі клубу.

Багато в чому, завдяки цій роботі в команді зараз виступає достатню кількість молодих і талановитих гравців – Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Денис Попов, Микола Шапаренко.

"Я вважаю Циганкова дуже якісним футболістом. Навіть коли я був у "Динамо", я говорив, що в "Динамо" немає лідерів. Є молодь, але їй потрібні люди, на яких вони будуть рівнятися, за якими вони будуть тягнутися. Не можна просто взяти і поставити молодих гравців", — розповів Ребров в інтерв'ю "ПроФутбол".

Ребров зазначає, що йому вдалося створити структуру по всім вікам, які надалі ставали чемпіонами. Однак менеджер шкодує про те, що через деякий час все було зруйновано.

"У ті роки, коли ми працювали, "Динамо" ставало чемпіоном по всіх віках, та перша команда, і молодіжні. Такого ніколи не було. Я радий, що я створив таку структуру, на жаль, потім це все зруйнували. Я задоволений, що працював чесно, а ті люди, що були поруч зі мною, також намагалися допомогти київському" Динамо", — розповів Сергій Станіславович.

У тренера чинний контракт з "Ференцварош" розрахований ще на 2,5 сезони.

Як повідомляло видання "Коментарі", "Динамо" буде здійснювати трансфери в зимовий період.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!