Головна Новини Спорт футбол Гравцю «Тоттенхема» потрібна допомога психолога, щоб впорається з ігровим епізодом, який завершився моторошної травмою для гравця «Евертона»
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравцю «Тоттенхема» потрібна допомога психолога, щоб впорається з ігровим епізодом, який завершився моторошної травмою для гравця «Евертона»

Гравця «Тоттенхема» потрібна допомога психолога, щоб впорається з ігровим епізодом, який завершився моторошної травмою для гравця «Евертона»

4 листопада 2019, 19:05 comments2305
Поділіться публікацією:
Гравцю «Тоттенхема» потрібна допомога психолога, щоб впорається з ігровим епізодом, який завершився моторошної травмою для гравця «Евертона»

Півзахисник "Тотенхэма" Сон Хин Хв, який вчора завдав жахливу травму хавбека "Евертона" Андре Гомешу в матчі 11-го туру чемпіонату Англії, отримає додаткову медичну допомогу від свого клубу. Корейцю наймуть окремого психолога, крім штатного працівника в клубі. Про це повідомляє британський таблоїд The Sun.

Повідомляється, що Сон знаходиться у жахливому психологічному стані після вчорашнього інциденту. Кореєць після матчу плакав у роздягальні, підбадьорити його зайшли навіть гравці "Евертона", у тому числі капітан "ірисок" Шеймус Коулмен.

У керівництві "Тоттенхема" вважають трапилася ситуацію "випадковими обставинами". В "Евертоні" ж заявили, що найважливішим моментом зараз є швидке одужання Гомеша.

Раніше стало відомо, що португалець сьогодні перенесе хірургічне втручання.

Гомеш в нинішньому сезоні провів дев'ять матчів за "Евертон", не відзначившись результативними діями. Він перейшов в клуб з "Ліверпуля" лише минулого літа з "Барселони" за 25 млн євро.

У поточному сезоні Сон Хин Хв у всіх турнірах за "шпор" відіграв 13 поєдинків, відзначившись п'ятьма результативними ударами і зробив чотири гольові передачі.

Як повідомляло видання "Коментарі", лідер "Тоттенхема" Крістіан Еріксен не буде продовжувати угоду з клубом заради трансферу в мадридський "Реал".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!