Головна Новини Спорт футбол Головний тренер збірної Голландії Куман є пріоритетним кандидатом на пост головного тренера «Барселони»
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний тренер збірної Голландії Куман є пріоритетним кандидатом на пост головного тренера «Барселони»

Але голландський фахівець не єдиний у списку можливих наставників каталонського гранда

5 листопада 2019, 13:22 comments2011
Поділіться публікацією:
Головний тренер збірної Голландії Куман є пріоритетним кандидатом на пост головного тренера «Барселони»

Глава тренерського штабу національної збірної Голландії Рональд Куман є головним кандидатом на заміну нинішнього наставника команди Ернесто Вальверде в наступному сезоні. Про це інформує видання Mundo Deportivo.

Керівництво каталонців також розглядає й інші кандидатури, однак серед них точно немає португальського тренера Жозе Моуріньо, який з грудня минулого року залишається без роботи після звільнення з "Манчестер Юнайтед".

Раніше спортивний директор Федерації футболу Голландії Ніко-Ян Хугма розповів, що у 56-річного фахівця є пункт в контракті, що дозволяє піти після Євро-2020 в "Барселону" за умови виплати компенсації.

Сам Куман, чий контракт зі збірною розрахований до літа 2022 року, був незадоволений розголошенням деталей контракту, проте підтвердив, що включив цей пункт заради "Барселони".

Голландець в якості гравця виступав за "Барселону" з 1989 по 1995 рік. Також входив в тренерський штаб Луї ван Гала з 1998 по 2000 рік.

Як повідомляло видання "Коментарі", "Барселона" і мадридський "Реал" проведуть зустріч між собою 18 грудня через протести у Каталонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!