Головна Новини Спорт футбол «Челсі» може витратити 150 млн фунтів на купівлю нових гравців, якщо буде знята трансферна заборона
commentss НОВИНИ Всі новини

«Челсі» може витратити 150 млн фунтів на купівлю нових гравців, якщо буде знята трансферна заборона

Лондонський клуб готовий виділити велику суму на придбання футболістів взимку

5 листопада 2019, 16:49 comments1647
Поділіться публікацією:
«Челсі» може витратити 150 млн фунтів на купівлю нових гравців, якщо буде знята трансферна заборона

"Челсі" має намір серйозно витратитися на зимовому трансферному ринку для посилення складу, якщо клубу буде знято заборону на реєстрацію нових футболістів. Про це інформує видання Sky Sports.

У середу, 20 листопада, Спортивний арбітражний суд розгляне апеляцію лондонського клубу. У разі успіху, "сині" зможуть посилитися вже взимку.

У цьому випадку "Челсі" має намір витратити 150 мільйонів фунтів на придбання лівого захисника "Лестера" Бен Чилуэлла, вінгера "Крістал Пелас" Вілфріда Заха і форварда "РБ Лейпцига" Тімо Вернера, повідомляє джерело.

Раніше стало відомо, що нападник "Ліона" Мусса Дембеле може стати футболістом лондонського клубу влітку наступного року. Про це повідомляє Daily Mail.

На "Стемфорд Брідж" кандидатуру 23-річного француза розглядають як потенційного посилення під Лігу чемпіонів. У послугах Дембеле також зацікавлений "Манчестер Юнайтед", повідомлялося і про інтерес "Ювентуса".

У нинішньому сезоні Мусу відзначився вісьмома результативними ударами в 14 поєдинках "Ліона" у всіх турнірах.

ФІФА в лютому цього року заборонила "Челсі" реєстрацію нових футболістів протягом двох трансферних вікон з-за порушення правил підписання неповнолітніх футболістів.

Після 11 турів столичний колектив займає четверту позицію в англійській першості, відстаючи від лідируючого "Ліверпуля" на вісім очок.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній гравець "Шахтаря" Вілліан може покинути "Челсі" вже взимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!