Головна Новини Спорт футбол Неймар уникнув покарання за ганебний вчинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймар уникнув покарання за ганебний вчинок

Бразильський нападник не постане перед судом за удар вболівальника в обличчя

5 листопада 2019, 22:03 comments2344
Поділіться публікацією:
Неймар уникнув покарання за ганебний вчинок

Нападник "ПСЖ" Неймар не буде відповідати перед законом за удар вболівальника команди після поразки у фіналі Кубка Франції від "Ренна" (2:2, пен. 5:6). Про це стало відомо завдяки інформаційному агентству AFP.

Прокуратура всього лише направила 27-річному футболістові поштою нагадування про те, що необхідно дотримуватися закону, що є формальною процедурою.

Після матчу, який відбувся в квітні на "Стад де Франс" бразилець почув вигук у свою адресу з вимогою навчитися грати у футбол, за що підійшов і вдарив кривдника по обличчю.

Постраждалий в серпні подав скаргу на форварда за статтею умисне насильство. "Я вважаю це неприйнятним, ми виправдовуємо насильство. Якби вболівальник вдарив уболівальника, то міг би отримати заборону на відвідування стадіону або навіть сісти у в'язницю", — цитує його видання.

Федерація футболу Франції тоді покарала Неймара 3 матчами дискваліфікації, а сам він у своєму Instagram заявив, що був неправий, але не міг залишатися байдужим.

Також стало відомо, що гравець національної збірної Бразилії відновив тренування після травми стегна, повідомляє прес-служба парижан. Неймар повернувся до занять вперше за кілька тижнів.

Футболіст травмував задню поверхню стегна у матчі за збірну Бразилії проти Нігерії на початку жовтня.

Очікується, що форвард зовсім скоро повернеться в лад, проте в завтрашньому поєдинку проти "Брюгге" він не зіграє. У нинішньому сезоні Неймар забив чотири м'ячі у п'яти матчах за "ПСЖ".

У середу "ПСЖ" зіграє з "Брюгге" в рамках Ліги чемпіонів, а в суботу парижани відправляться в гості до "Бресту" в рамках французької першості.

Як повідомляло видання "Коментарі", "Манчестер Юнайтед" відмовився від ідеї підписання Неймара влітку через фінансові запити його батька.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!