Головна Новини Спорт футбол Гравець «Арсеналу», у якого напружені стосунки з уболівальниками може покинути команду взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець «Арсеналу», у якого напружені стосунки з уболівальниками може покинути команду взимку

Швейцарський півзахисник Граніт Джака, який поскандалив з власними фанатами знаходиться у складному становищі

6 листопада 2019, 17:48 comments2217
Поділіться публікацією:
Гравець «Арсеналу», у якого напружені стосунки з уболівальниками може покинути команду взимку

Граніт Джака може піти з "Арсеналу" у найближче зимове трансферне вікно. Про це інформує авторитетне видання The Times.

Початком проблем швейцарця послужив інцидент, коли він послав вболівальників "Арсеналу" під час своєї заміни. Після цього півзахисник не з'являвся на полі у футболці "канонірів", а також був позбавлений капітанської пов'язки, яка дісталася Обамеянгу.

У цьому сезоні Джака провів десять поєдинків за лондонців, відзначившись результативною передачею проти "Крістал Пелас".

Раніше на підтримку півзахисника "Арсеналу" висловився головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола.

Під час своєї заміни в матчі проти "Крістал Пелас" Граніт Джака послав фанатів своєї команди, що вилилося в серйозний конфлікт.

Пізніше, півзахисник пояснив свій вчинок. Пеп Гвардіола, у свою чергу, вважає, що ситуація буде вичерпана, а Джака повернеться на поле.

"Нам потрібно поважати уболівальників, але іноді гравцям непросто. Можу зрозуміти Джаку, його емоції в той момент. Я не кращий порадник у цій ситуації, адже іноді сам не можу контролювати свої емоції. Джака робить все можливе, щоб принести користь "Арсеналу". Він — капітан, бо виділяється серед інших членів роздягальні. Конфлікт буде забутий. Сподіваюся, фанати його пробачать, а Джака покаже, який він неймовірний гравець", — цитує іспанського фахівця The Independent.

Як повідомляло видання "Коментарі", Моурінью може змінити на посту головного тренера лондонського "Арсеналу" Унаї Емері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!