Головна Новини Спорт футбол Ліга чемпіонів. Екс-гравець «Шахтаря» Дуглас Коста вирвав перемогу для «Ювентуса» у матчі проти «Локомотива»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга чемпіонів. Екс-гравець «Шахтаря» Дуглас Коста вирвав перемогу для «Ювентуса» у матчі проти «Локомотива»

Підопічні Юрія Сьоміна за рахунок дисциплінованих дій в обороні зберігали інтригу до самого фінального свистка

7 листопада 2019, 00:26 comments2115
Поділіться публікацією:
Ліга чемпіонів. Екс-гравець «Шахтаря» Дуглас Коста вирвав перемогу для «Ювентуса» у матчі проти «Локомотива»

У Москві відбувся поєдинок в рамках групового раунду Ліги чемпіонів. Місцевий "Локомотив" приймав туринський "Ювентус".

На старті поєдинку голкіпер господарів Гільєрме допустив прикру помилку, після того, як не зумів впоратися з дальнім ударом Кріштіану Роналду. Кіпер пропустив м'яч між ніг, а Аарон Ремсі встиг на добиванні. Втім, на 12-й хвилині Олексій Миранчук відновив рівність на табло.

У другому таймі, незважаючи на ігрову перевагу, "бьянконері" (прізвисько "Ювентуса – прим.) ніяк не вдавалося знову вийти вперед. Однак на 93-й хвилині колишній гравець донецького "Шахтаря" Дуглас Коста вирвав три очки для своєї команди, тим самим подарувавши туринцям дострокову путівку в плей-офф Ліги чемпіонів.

Варто відзначити, що на думку головного тренера "Локомотива" — "зіграв фон втоми". Але навіть програний поєдинок з туринцями можна занести в актив "залізничникам". Принаймні так висловився Юрій Сьомін. "Ми могли взяти одне очко, могли навіть перемогти, але програли, — заявив наставник. — Вдячний футболістам, це був хороший матч. Вони виконали завдання, які ми поставили, нормально психологічно відреагували на несподіваний перший м'яч. Були хороші шанси, але трохи не склалося. На останніх хвилинах зіграв фон втоми".

"Локомотив Москва" — "Ювентус" 1:2

Голи: Ал. Миранчук, 12 — Ремсі, 4, Коста, 90 3.

"Локомотив": Гільєрме — Ігнатьєв, Хеведес, Чорлука, Рибус — Жемалетдинов (Муріло, 81), Крыховьяк, Баринов, Маріу (Коломєйцев, 85) — Ал. Миранчук, Едер.

"Ювентус": Щенсни – Данило, Бонуччі, Лайки, Алекс Сандро – Хедіра (Дуглас Коста, 70), Пьяніч, Рабьо – Ремзі (Бентакур, 64), Ігуаїн, Роналду (Дибала, 81)

Попередження: Рибус — Бонуччі, Коста.

Як повідомляло видання "Коментарі", легендарний італійський футболіст Андреа Пірло розповів, як він опинився в "Ювентусі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!