Головна Новини Спорт футбол Ліга чемпіонів. Голкіпер «Шахтаря» Андрій П'ятов заробив пенальті для своєї команди і врятував команду від поразки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга чемпіонів. Голкіпер «Шахтаря» Андрій П'ятов заробив пенальті для своєї команди і врятував команду від поразки

Страж воріт «гірників» витягнув нічийний результат у поєдинку проти загребського «Динамо»

7 листопада 2019, 01:01 comments4404
Поділіться публікацією:
Ліга чемпіонів. Голкіпер «Шахтаря» Андрій П'ятов заробив пенальті для своєї команди і врятував команду від поразки

На 89-й хвилині матчу четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Динамо Загреб" і донецьким "Шахтарем "рахунок став 3:1 на користь хорватів.

Здавалося, що "Шахтар" вже не зможе набрати очки в цьому поєдинку, але спочатку Жуніор Мораєс, а потім Тітці з пенальті рахунок зрівняли.

При цьому, 11-метровий удар заробив голкіпер "Шахтаря" Андрій Пятов. Воротар збірної України пішов у штрафну площу на останніх секундах і отримав удар по обличчю від гравця "Динамо". Після перегляду VAR (відеоповтору) суддя Фелікс Брих призначив удар з точки.

Також варто відзначити, що на 74-й хвилині був вилучений Нікола Моро з "Динамо" друге попередження. Однак через кілька миттєвостей покинув поле гравець "Шахтаря" Марлос, бразилець був "нагороджений" другої жовтої, яка автоматично перетворюється на червону.

В наступному турі загребське "Динамо" протистоятиме в Бергамо "Аталанті", а донецький "Шахтар" відправиться на виїзну зустріч з "Манчестер Сіті".

Як писав портал "Коментарі", колишній наставник "Шахтаря" Мірча Луческу не знав про такого гравця, як Олександр Зінченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!