"Шахтар" створив диво в Загребі

Суперники забили один одному по три голи

Донецький "Шахтар" вирвав нічию із загребським "Динамо" у матчі IV туру групового раунду Ліги чемпіонів. Поєдинок у столиці Хорватії на стадіоні "Максимір" завершився з рахунком 3:3.

Першими повели в рахунку "гірники" завдяки зусиллям Алана Патріка. Після пропущеного м'яча Динамо заграло активніше і стало створювати свої моменти, однак втратив нитку гри. Хорвати зрівняли рахунок у першому таймі - Петкович головою відправив м'яч у ворота.

"Динамо" вийшло вперед на 74 хвилині зусиллями Луки Иванушеча, а за хвилину до кінця основного часу Ариян Адемі збільшив різницю до двох голів.

"Шахтар" здійснив диво в Загребі в компенсований час. Спочатку Мораєс скоротив відставання, а потім Андрій П'ятов пішов на кутовий в останні секунди гри і заробив рятівний пенальті, який вдало реалізував Тітки. Це дебютний матч бразильського півзахисника в Лізі чемпіонів. Шахтар залишається в боротьбі за плей-офф.

Нічия 3:3 - Шахтар і Динамо з п'ятьма очками продовжують боротися за друге місце в групі C, причому перевага за особистими зустрічами отримав Шахтар. 26 листопада донецький "Шахтар" зіграє на виїзді проти Манчестер Сіті.

Динамо З — Шахтар 3:3

Голи: Петкович, 25, Иванушец, 83, Адемі, 89 — Алан Патрік, 13, Коваленко, 90 4, Тітки, 90 8 (пен.)

 Динамо З: Ливакович — Теофиле-Катерин, Дилавер, Перич — Стоянович (Иванушец, 72), Моро, Адемі, Леовац — Ольмо, Оршич (Гьира, 77) — Петкович.

 Шахтар: Пятов — Додо, Кривцов, Матвієнко (Дентіньо, 86), Ісмаїлі — Степаненко, Патрік (Тітці, 86) — Марлос, Коваленко, Тайсон — Мораєс.

Попередження: Дилавер, Моро — Марлос

На 74-й хвилині був вилучений Нікола Моро (Динамо З) (друге попередження).

На 79-й хвилині був вилучений Марлос (Шахтар) (друге попередження).