Головна Новини Спорт футбол "Динамо" знову розписало нічийний результат з "Копенгагеном"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Динамо" знову розписало нічийний результат з "Копенгагеном"

Команда Олексія Михайличенка продовжує серію з нічийних поєдинків не зумівши переграти колектив з Данії

7 листопада 2019, 22:51 comments1962
Поділіться публікацією:
"Динамо" знову розписало нічийний результат з "Копенгагеном"

Колектив Олексія Михайличенка продовжив свою серію з світових результатів із суперниками по групі Ліги Європи до трьох поєдинків поспіль (1:1).

Кияни пропустили швидкий гол вже на 4 хвилині зустрічі. Провину голкіпера не можна не відзначити — Бущан погладив рукою м'яч, який з лівого флангу опустився на голову Стаге на дальньому куті воротарського майданчика.

Потім пішли безуспішні спроби відіграти відставання в рахунку. 100% можливість з'явилася на 14 хвилині матчу був призначений 11-метровий удар, виконувати удар з позначки взявся Віктор Циганков. На цей раз атакуючому півзахиснику не вдалося реалізувати "вирок" з точки. Страж воріт суперника Юнссон потягнув удар в правий нижній кут.

У дебюті другої половини кілька моментів було у Олександра Караваєва, але вони не матеріалізувалися в голи. Встановити паритет у грі судилося, екс-гравцеві данського клубу Беньямину Вербичу, який замкнув швидку стіночку з Циганковим ударом в правий нижній кут з-за меж штрафного.

Заміни тренерський штаб столичного клубу робити не поспішав, перша і єдина була проведена на 88 хвилині зустрічі. Карлос Де Піна замінив Вербича, якому стоячи аплодував весь стадіон. Таким чином, у "динамівців" і "Копенгагена" залишається рівна кількість очок за шість у кожного.

У наступному турі данці проведуть виїзний поєдинок проти швейцарського "Лугано", а київське "Динамо" відправиться у гості до шведського "Мальме".

Копенгаген — Динамо 1:1

Голи: Стаге, 4 — Вербич, 70

На 15-й хвилині Віктор Циганков не забив пенальті (воротар).

Копенгаген: Юнссон — Варела, Папаяннопулос, Нельссон, Бенгтссон (Бартолец, 69) — Стаге, Зека, Фішер (Томсен, 82) — Сантос, Сотириу, Фальк (Дарами, 55).

Динамо: Бущан — Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко — Караваєв, Сидорчук, Шепелєв — Циганков, Бесєдін, Вербич (Де Піна, 88).

Попередження: Зека, Сантос, Нельсон — Шабанов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!