Головна Новини Спорт футбол Один з функціонерів «Динамо Київ» Красніков більше не хоче працювати в клубі
commentss НОВИНИ Всі новини

Один з функціонерів «Динамо Київ» Красніков більше не хоче працювати в клубі

Євген Красніков, який займає посаду віце-президента клубу, просить звільнити його від займаної посади

8 листопада 2019, 16:20 comments1799
Поділіться публікацією:
Один з функціонерів «Динамо Київ» Красніков більше не хоче працювати в клубі

Віце-президент київського колективу Євген Красніков хоче покинути "Динамо". Про це Красніков повідомив президента київського клубу Ігоря Суркіса під час особистої зустрічі. Про це стало відомо завдяки програмі "ТаТоТаке" в YouTube.

"За нашими джерелами, відбулася зустріч між Суркісом і Красніковим. Відносини у них нормальні, робочі. Проблема тільки в тому, що погляди на розвиток клубу і кадрового потенціалу не збігаються. Тому, за нашою інформацією, Євген Красніков попросив звільнити його від займаної посади і пустити на вільні хліба. Але остаточного рішення немає, має відбутися ще одна зустріч, де буде визначена доля віце-президента Динамо", — розповів журналіст Михайло Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Євген Красніков був представлений в якості віце-президента клубу влітку 2018 року. При цьому він неофіційно працював в "Динамо" ще з весни минулого року.

У листопаді 2018 року провідний інтернет-шоу "ТаТоТаке" Сергій Болотников повідомив про звільнення Краснікова. Однак президент київського "Динамо" Ігор Суркіс спростував ці чутки, заявивши про довіру до Краснікова.

Перш ніж стати віце-президентом "Динамо", Красніков обіймав посаду голови Харківської обласної федерації футболу і консультував "Дніпро".

У минулому Красніков був спортивним директором харківського "Металіста".

У 2013 році рішенням CAS Красніков був усунений від футболу на п'ять років за організацію договірного матчу. Через два роки КДК ФФУ зняв дискваліфікацію.

Як писав портал "Коментарі", "Динамо" на виїзді зіграло внічию з данським "Копенгагеном" у рамках групового етапу Ліги Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!