Головна Новини Спорт футбол Президент «Барселони»: Мессі може грати ще протягом п'яти років
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент «Барселони»: Мессі може грати ще протягом п'яти років

Президент каталонського клубу переконаний, що і після завершення кар'єри аргентинець залишиться в клубі — але вже в новій якості

11 листопада 2019, 18:10 comments2038
Поділіться публікацією:
Президент «Барселони»: Мессі може грати ще протягом п'яти років

Контракт Ліонеля Мессі з "Барселоною" розрахований до 2021 року, але в ньому прописана можливість піти безкоштовно в будь-який клуб наступним літом. Незважаючи на це, президент "синьо-гранатових" Хосеп Марія Бартомеу впевнений, що Лео залишиться. Про це повідомляє видання Sky Sports.

"Це було б загальним бажанням всіх сторін – нескінченно продовжувати контракт, поки Мессі відчуває в собі сили і амбіції". "В кінцевому підсумку вирішувати Лео. Він отримав право вирішити, коли припинити грати у футбол. Але, як сказав Мессі кілька тижнів тому, він хоче завершити кар'єру в "Барселоні". Найближчих два-три сезони нашим лідером буде залишатися Лео Мессі. Немає сумнівів у тому, що він все ще молодий, сильний і амбіційний", — цитує Бартомеу Sky Sports.

Функціонер не сумнівається, що Ліонель Мессі зможе виступати на високому рівні ще найближчі п'ять років.

"Так що Мессі все ще буде грати за Барселону через два, три, чотири або п'ять років. Я в цьому впевнений", — повідав Хосеп Марія Бартомеу.

Президент "Барселони" очікує, що Мессі залишиться в клубі і після завершення кар'єри.

"Я не сумніваюся, що після закінчення ігрової кар'єри Мессі залишиться в "Барселоні" на все життя. По-перше, тому що він кращий футболіст в історії, а це клуб, де він грав. Не думаю, що хтось зможе повторити досягнення або рекорди Лео. Або його талант, лідерські якості та панування у світі футболу. Так що він залишиться пов'язаним з Барселоною на все життя. Безсумнівно", — додав Бартомеу.

У нинішньому сезоні на рахунку Мессі вісім результативних ударом і чотири гольові передачі в семи матчах чемпіонату Іспанії. Нещодавно він зрівнявся за кількістю хет-триків в цьому змаганні з Кріштіану Роналду.

Як повідомляло видання "Коментарі", Мессі встановив черговий рекорд і перевершив досягнення Кріштіану Роналду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!