Коноплянка вирушив зі збірною до Белграду на матч проти Сербії

Півзахисник не зміг взяти участь в поєдинку з Естонією через хворобу

Збірна України прилетіла до Белграду, де в неділю зіграє проти Сербії в заключному матчі відбору на чемпіонат Європи. Про це інформує офіційний сайт Української асоціації футболу.

Разом з іншими гравцями прибув у столицю Сербії і півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка, який пропустив товариську гру проти Естонії (1:0) через хворобу.

Приєднався до національної команди і півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський, який мав кілька днів відпочинку у зв'язку з народженням доньки.

Сьогодні ввечері збірна України проведе тренування на стадіоні "Чукарички", а завтра головний тренер Андрій Шевченко і один з гравців проведуть передматчеву прес-конференцію.

Україна і Сербія зіграють у неділю, 17 листопада, початок матчу в 16:00. Команда Андрія Шевченка достроково вийшла на Євро-2020 після перемоги над Португалією (2:1) в жовтні.

Нагадаємо, що Коноплянка перейшов у "Шахтар" з "Шальке" на початку вересня, підписавши трирічний контракт з "гірниками". Півзахисник зіграв у дев'яти матчах за донеччан, відзначившись трьома результативними ударами.

Як повідомляло видання "Коментарі", Євген Коноплянка вперше вийшов в основному складі "Шахтаря" в матчі з "Дніпром-1".