Головна Новини Спорт футбол Король Лео і відсутність Роналду: як вручали "Золотий м'яч-2019"
commentss НОВИНИ Всі новини

Король Лео і відсутність Роналду: як вручали "Золотий м'яч-2019"

Ліонель Мессі отримав шостий "золотий м'яч" і випередив за кількістю нагород Кріштіану Роналду

3 грудня 2019, 09:41 comments2272
Поділіться публікацією:
Король Лео і відсутність Роналду: як вручали "Золотий м'яч-2019"

Вчора ввечері у Парижі відбулася церемонія нагородження "Золотий м'яч" за результатами цього року. Найкращим футболістом у світі став капітан і нападаючий "Барселони" Ліонель Мессі – це вже шостий його трофей. Про це повідомляється на сайті France Football.

Таким чином, Мессі вириває першість у португальця Кріштіану Роналду – в останнього "м'ячів" п'ять. При цьому, Мессі ставить рекорд за кількістю нагород серед всіх футболістів.

На церемонії футболіст сказав, що його почуття до "Барселони" виходять за рамки будь-якого підпису. При цьому зазначив, що важко думати про завершення кар'єри, оскільки заняття улюбленою справою приносить йому радість.

На своїй сторінці в Instagram Мессі опублікував сімейне фото з нагородою і подякував своїй команді, відзначивши, що перемога належить їм усім.

"І, звичайно ж, вона (нагорода, — ред.) належить моїй родині, якій я теж присвячую її, і яка підтримує мене кожен день", — написав футболіст.


А ось другим у підсумковому заліку став Вірджил ван Дейк (Нідерланди, "Ліверпуль"), який "наступав на п'яти" Мессі та був лідером у букмекерів напередодні.

Зазначимо, що Роналду на цей раз узяв "бронзу". На нагородженні його не було. За словами Мессі, футболіст не зміг бути присутнім на вечорі з певних причин і не треба з цього роздувати скандал.

Раніше "Коментарі" писали, що іноземні медіа пророкували перемогу Мессі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!