Головна Новини Спорт футбол "Манчестер Сіті" на два сезони дискваліфікований з розіграшу Ліги Чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Манчестер Сіті" на два сезони дискваліфікований з розіграшу Ліги Чемпіонів

Арбітражна палата наклала дисциплінарні заходи на футбольний клуб "Манчестер Сіті"

15 лютого 2020, 00:45 comments2087
Поділіться публікацією:
"Манчестер Сіті" на два сезони дискваліфікований з розіграшу Ліги Чемпіонів

Арбітражна палата інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів прийняла рішення про дискваліфікацію англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" від участі в єврокубках на два наступних сезони. Про це повідомляє прес-служба УЄФА.

Таке рішення було прийнято у зв'язку з серйозними порушеннями правил клубного ліцензування та фінансового "фейр-плей" УЄФА. В зокрема, "Ман Сіті" у 2012-2016 роках завищив доходи від спонсорства у своїй бухгалтерії і в звітах про беззбитковість.

"Арбітражна палата наклала дисциплінарні заходи на футбольний клуб "Манчестер Сіті" і визначила, що він повинен бути відсторонений від участі у будь-яких клубних змаганнях УЄФА на два найближчих сезону (тобто на сезони 2020/21 і 2021/22), а також заплатити штраф у розмірі 30 млн євро", — повідомили в УЄФА.

 Як писав портал "Коментарі", Олександр Зінченко переніс успішну операцію на коліні і повернеться в лад до кінця листопада. Як повідомив під час прес-конференції тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола, Олександру, якого останнім часом турбували неприємні відчуття в коліні, довелося його почистити, а на відновлення знадобиться від чотирьох до п'яти тижнів.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив, що його команді ще рано думати про перемогу в Лізі чемпіонів. За його словами, його підопічні втрачають дуже багато моментів біля чужих воріт. "Ми упустили дуже багато моментів в останніх матчах, тому ми повинні покращити цей компонент. Люди кажуть, що перемога в Лізі чемпіонів, що є нашою основною метою, але ми все ще не готові", — розповів менеджер "городян".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!