Головна Новини Спорт футбол Нападника «Динамо» на рік усунули від ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападника «Динамо» на рік усунули від ігор

У «Динамо» не стали розкривати подробиці справи Бесєдіна

25 лютого 2020, 17:30 comments1705
Поділіться публікацією:
Нападника «Динамо» на рік усунули від ігор

Апеляційний орган УЄФА прийняв рішення відсторонити від ігор на 1 рік нападника ФК "Динамо" (Київ) Артема Бєсєдіна за порушення антидопінгових правил. Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу.

"З огляду на такий термін відсторонення, в порівнянні зі стандартними для таких справ, можна припустити, що УЄФА погодився з більшістю аргументів футболіста та клубу та встановив, що у діях футболіста немає суттєвої провини", — сказано в повідомленні клубу.

У ФК відзначили, що Апеляційний орган УЄФА розглядав справу за клопотанням самого Бєсєдіна за прискореною процедурою без попереднього розгляду Контрольним, етичним і дисциплінарним органом УЄФА.

"Щодо того, чи буде оскаржене це рішення у Спортивному арбітражному суді, ми повідомимо після ознайомлення з повним текстом документа... На жаль, надати більше інформації про конкретні обставини цієї справи наразі ми не можемо у зв’язку з вимогами конфіденційності дисциплінарних проваджень", — додали в клубі.

Артем Бєсєдін був відсторонений від матчів за порушення антидопінгових правил з 19 грудня 2019 року. Термін дії рішення Апеляційної інстанції УЄФА починається з цього дня.

Нагадаємо, після матчу групового раунду Ліги Європи проти шведського "Мальме", у якому "динамівці" програли з рахунком 3:4, Бєсєдін провалив допінг-тест. Однак нападник киян свою провину у вживанні заборонених препаратів заперечує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!