Головна Новини Спорт футбол Роналдіньо схопила поліція в Парагваї
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналдіньо схопила поліція в Парагваї

Чемпіон світу з футболу Роналдіньо вляпався у скандал. У Парагваї йому загрожує арешт.

5 березня 2020, 15:32 comments1739
Поділіться публікацією:
Роналдіньо схопила поліція в Парагваї

Чемпіона світу з футболу Роналдіньо схопили парагвайські поліцейські. Його підозрюють у підробці документів, повідомляє видання "AS".

Зірковий футболіст, легендарний форвард "ПСЖ", "Мілана" і "Барселони", найближчий час може провести за ґратами. Колишнього нападника збірної Бразилії та екс-гравця каталонської "Барселони" затримали за підозрою у використанні фальшивих документів. Парагвайський прокурор вже видав ордер на арешт.

У неприємну історію бразильський футболіст вляпався не один, а разом зі своїм братом Роберто. За даними правоохоронців обидва чоловіки приїхали в парагвайський Асунсьйон, використовуючи підроблені документи. Паспорти, які вони надали не були зареєстровані в електронній системі. Силовикам нічого не залишалося робити, як кинути зірку футболу разом з його братом за ґрати. Принаймні, поки не з'ясується, що не так з їхніми документами.

Обидва затриманих зараз дають свідчення співробітникам Департаменту з боротьби з організованою злочинністю в парагвайському місті Ламбаре. Саме там сьогодні Роналдіньо планував презентувати свій благодійний проект. Але доля розпорядилася інакше.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що у Роналдіньо вже були проблеми із законом на батьківщині в Бразилії.

Фото: Fiskalia Paraguay




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: as.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!