Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Змагання зі спортивної ходьби перенесли з Токіо в Саппоро
commentss НОВИНИ Всі новини

Змагання зі спортивної ходьби перенесли з Токіо в Саппоро

Голова федерації Себастьян Коу підтримав ідею перенесення місця змагання

17 жовтня 2019, 15:49 comments1991
Поділіться публікацією:
Змагання зі спортивної ходьби перенесли з Токіо в Саппоро

Змагання зі спортивної ходьби, які повинні відбутися під час літніх Олімпійських ігор в 2020 році, перенесли з Токіо, де вони повинні були відбутися, в Саппоро. Обумовлено це заходами безпеки: організатори стурбовані тим, що атлетам з-за спеки може стати погано. Про це повідомляє місцевий телеканал NHK.

Міжнародний олімпійський комітет повідомив Міжнародній асоціації легкоатлетичних федерацій, а Себастьян Коу, голова федерації, підтримав ідею перенесення місця змагання.

Зазначимо, що жіночий марафон відбудеться 2 серпня, чоловічий — 9 серпня. При цьому подолати дистанцію в 20 км чоловікам належить 31 липня, а жінкам — 7 серпня.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Всесвітня Боксерська Рада (WBC) увійшла до списку міжнародних спортивних федерацій, визнаних на території України. Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова подякувала Міністерству молоді та спорту України за плідну співпрацю, а також Федерацію боксу України за "підказку у відповідній заяве".

Нагадаємо, чемпіонським поясом WBC володіли і багато прославлені українські боксери: Віталій Кличко (суперважка вага), Олександр Усик (1-й важка вага) та Віктор Постол (1-й напівсередня вага).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!