Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Тренер «Тоттенхема» Почеттіно один з кандидатів на пост головного тренера «Баварії»
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренер «Тоттенхема» Почеттіно один з кандидатів на пост головного тренера «Баварії»

Мюнхенський клуб нещодавно відправив у відставку хорватського спеціаліста Ніко Ковача і знаходиться у пошуках нового менеджера

6 листопада 2019, 16:02 comments1414
Поділіться публікацією:
Тренер «Тоттенхема» Почеттіно один з кандидатів на пост головного тренера «Баварії»

"Баварія" як і раніше не знайшла заміну Ніко Ковачу, який покинув клуб після розгромної поразки від "Айнтрахта". Одним з кандидатів на посаду головного тренера мюнхенців є Маурісіо Почеттіно. Про це повідомляє MSN.

Джерело стверджує, що "Баварія" може скористатися хитким становищем аргентинця в "Тоттенхемі", однак розуміє, що простіше буде домовитися з Алегрі або Моуріньо, які знаходяться без роботи.

Нагадаємо, що на пост головного тренера "Баварії" претендує Томас Тухель. Мюнхенці зв'язувалися з "ПСЖ", щоб обговорити доступність німецького фахівця, однак ті відповіли відмовою.

Парижани не збираються відпускати Тухеля до кінця сезону, а по його закінченню готові розглянути такий варіант, але лише відштовхуючись від результатів команди.

Поточний контракт німця з "Парі Сен-Жермен" дійсний до літа 2021 року. Варто зазначити, що наставник "Аякса" Ерік Тен Хаг прийняв рішення залишитися в нинішньому клубі до завершення сезону, заперечуючи інтерес з боку "Баварії".

Як писав портал "Коментарі", "Баварії" не вдалося підписати Лероя Сане з "Манчестер Сіті" через його фінансові запити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!