Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Росія втратила перше місце в медальному заліку Сочі-2014
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія втратила перше місце в медальному заліку Сочі-2014

Російські біатлоністи попалися на допінгу

15 лютого 2020, 12:12 comments1967
Поділіться публікацією:
Росія втратила перше місце в медальному заліку Сочі-2014

Міжнародний союз біатлоністів дискваліфікував через вживання допінгу двох російських спортсменів, в результаті чого Росія втратила перше місце в командному заліку Зимової Олімпіади в Сочі, передає Спорт-Експрес.

Так, результати Євгена Устюгова були анульовані за період з 27 серпня 2013 року по кінець сезону-2013/14. В результаті, Устюгов залишився без золотої медалі Сочі-2014 у чоловічій естафеті. Разом з ним "золото" також забрали у Олексія Волкова, Дмитра Малишка і Антона Шипуліна. В результаті, Росія втратила перше місце в командному заліку Олімпіади.

Світлана Слєпцова, яка вигравала Чемпіонати Європи та світу, а також Олімпіаду у Ванкувері-2010, пропустила Олімпіаду в Сочі. Вона завершила кар'єру в 2017 році. Міжнародний союз біатлоністів анулював результати спортсменки за період з 22 березня 2013 року по кінець сезону-2013/14.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Виконком Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) одноголосно прийняв рекомендацію комітету організації позбавити Росію на чотири роки права приймати чемпіонати світу і подавати заявки на їх проведення. Спортсмени РФ не зможуть виступати на Олімпіадах і світових першостях під національним прапором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!