Головна Новини Спорт інші види спорту Американського чемпіона в змішаних єдиноборствах звинувачують в домаганнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Американського чемпіона в змішаних єдиноборствах звинувачують в домаганнях

Американський спортсмен Джон Джонс потрапив у черговий скандал

23 липня 2019, 13:30 comments2156
Поділіться публікацією:
Американського чемпіона в змішаних єдиноборствах звинувачують в домаганнях

Боєць змішаних єдиноборств, чемпіон UFC у напівважкій вазі Джон Джонс фігурує в черговому скандалі. На спортсмена виписаний ордер на арешт, його звинувачують в домаганнях і нападі, повідомляє BJPenn.

Конфлікт у Джонса трапився з офіціанткою стрип-клубу. За словами потерпілої, поки вона обслуговувала Джона, він неодноразово дозволяв собі зайвого. Джонс, нібито, ляснув її, посадив на коліна і поцілував в шию. Коли вона почала чинити опір, боєць почав душити її.

Спортсмен не з'явився на судовий розгляд, в результаті чого на нього і був виписаний орден на арешт. Команда Джонса всі звинувачення заперечує, а його відсутність на суді пояснює тим, що повідомлення про слухання надсилали на неправильну адресу.

Зазначимо, що Джонс — наймолодший чемпіон UFC в історії промоушену. Американець вперше завоював титул в 2011 році. За чотири наступних роки він провів вісім успішних захистів. У 2018 році Джонс не виступав у змішаних єдиноборствах, так як відбував дискваліфікацію за вживання заборонених препаратів. Після відсторонення він повернув собі титул. Останній успішний захист він провів у липні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bjpenn.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!