Головна Новини Спорт інші види спорту Український арбітр потрапив у список тих, хто буде обслуговувати матчі Чемпіонату світу з баскетболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Український арбітр потрапив у список тих, хто буде обслуговувати матчі Чемпіонату світу з баскетболу

Міжнародна федерація баскетболу представила список з 56 суддів, які будуть працювати на матчах Чемпіонату світу-2019

17 серпня 2019, 14:00 comments2257
Поділіться публікацією:
Український арбітр потрапив у список тих, хто буде обслуговувати матчі Чемпіонату світу з баскетболу

56 арбітрів представляють 40 країн. У їх числі опинився українець Сергій Защук.

C6Y5iTkYfzWSM9RP824FVe3sN.jpg

Відбір проводився після ретельного моніторингу роботи кожного окремого судді протягом останніх двох років у всіх змаганнях континентального клубу і національної збірної ФІБА.

Суддівська команда приносить з собою високий рівень знань з усіма суддями, які мають досвід у відбіркових матчах чемпіонату світу з баскетболу ФІБА, континентальних Кубках ФІБА, Кубках світу з баскетболу ФІБА та Олімпійських іграх. Крім того, команда також залучає досвідчених суддів, які виступали в НБА.

Всі 56 суддів зберуться разом на п'ятиденний суддівський збір команди перед змаганнями, який пройде в Пекіні, щоб завершити підготовку до початку Чемпіонату світу з баскетболу ФІБА 31 серпня.

Чемпіонат світу з баскетболу 2019 року пройде в Китаї з 31 серпня по 15 вересня 2019 року. Вперше у турнірі зіграють 32 збірні, сім з яких отримають путівки на Олімпійські ігри 2020.

Варто відзначити, що багато гравців національної збірної США з баскетболу відмовилися від участі на Чемпіонаті світу у Китаї, віддаючи перевагу підготовці до нового сезону в НБА.

Як повідомляло видання Коментарі, незважаючи на відмову багатьох зоряних гравців взяти участь на міжнародному першості серед збірних. Кармело Ентоні не буде залучений до ігор за національну команду США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!