Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна відкриє US Open матчем у понеділок
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна відкриє US Open матчем у понеділок

Еліна Світоліна і Даяна Ястремська стартують на турнірі в США матчами в понеділок

24 серпня 2019, 10:36 comments2201
Поділіться публікацією:
Світоліна відкриє US Open матчем у понеділок

У понеділок, 26 серпня, стартують матчі основної сітки US Open. В цей день зіграють українські тенісистки Еліна Світоліна і Даяна Ястремська. Початок ігрового дня в 18:00 за київським часом. Про це повідомляє офіційний сайт Відкритого чемпіонату США з тенісу.

Згідно з жеребкуванням, Еліна і Даяна потрапили в нижню частину жіночої сітки, яка і вийде на корти Нью-Йорка в понеділок. Також 26 серпня зіграють тенісисти з верхньої частини чоловічого турніру.

Нагадаємо, що Світоліна почне шлях по турнірній сітці з матчу проти американки Уїтні Осигве. Даяна Ястремська зустрінеться з Монікою Нікулеску.

У вівторок, 27 серпня, зіграють ще дві представниці України — Леся Цуренко та Катерина Козлова. Зазначимо, що Катаріна Завацька та Ангеліна Калініна не зуміли пробитися в основну сітку турніру великого Шолома.

US Open починається 26 серпня і триватиме до 7 вересня.

Раніше стало відомо, що найкращі українські тенісистки візьмуть участь на турнірі в Китаї, який буде проходити в столиці КНР – Пекіні.

Перші три ракетки України Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко заявлені на турнір China Open, який відбудеться восени.

Кращий результат Світоліної на турнірі у столиці Китаю — півфінал у 2016 році, українка за крок до вирішального матчу програла Агнешці Радванській з Польщі.

Ястремська в минулому році дебютувала у Пекіні, але вилетіла вже у першому раунді, для Цуренко це буде вже п'ятий виступ на турнірі у Китаї.

China Open пройде з 28 вересня по 6 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.usopen.org/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!