Головна Новини Спорт інші види спорту Малиец обраний новим президентом Міжнародної баскетбольної федерації
commentss НОВИНИ Всі новини

Малиец обраний новим президентом Міжнародної баскетбольної федерації

Хамане Ньянг став президентом Міжнародної федерації баскетболу (FIBA)

29 серпня 2019, 12:24 comments1782
Поділіться публікацією:
Малиец обраний новим президентом Міжнародної баскетбольної федерації

Малиец Хамане Ньянг був обраний новим президентом Міжнародної баскетбольної федерації (FIBA), повідомляє офіційний сайт організації.

За Ньянга одноголосно проголосували всі присутствовашие на зборах Конгресу FIBA представники національних федерацій. Він буде обіймати посаду до 2023 року.

Раніше Хамане обіймав посади віце-президента FIBA та її африканського відділення, працював президентом Федерації баскетболу Малі і міністром спорту у своїй рідній країні.

Разом з новим президентом організація визначилася зі складом нового Центральної ради, який вперше збереться у вересні в Пекіні.

Також стало відомо, що новачок української Суперліги з баскетболу посилився першим у своїй історії легіонером. Ним став захисник Деонте Бартон.

28-річний баскетболіст відіграв 4 роки за університет Невада, в складі якого визнавався кращим гравцем конференції WAC в 2012 році. У свій випускний четвертий сезон Бартон набирав 20,1 очка, робив 4,4 передачі та 4,3 підбирання.

Професійну кар'єру американець починав в німецькому Ратіофарм, після чого в Європі виступав за французький Ліль, а також за Бейкерсфілд Джем і Солт Лейк Сіті Старс в американській G-Лізі.

Влітку Бартон грав за австралійський клуб Бендіго Брэйвс, у складі якого набирав 14,3 очка, робив 5,5 передачі і 5,1 підбирання в середньому за 31,6 хвилини за гру. Американця був обраний на Матч зірок австралійської ліги.

Як повідомляло видання "Коментарі", жіноча збірна з баскетболу дізналася ім'я нового головного тренера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!