Головна Новини Спорт інші види спорту Депутат Беленюк вирушить на Чемпіонат світу з боротьби і пропустить засідання в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Беленюк вирушить на Чемпіонат світу з боротьби і пропустить засідання в Раді

Депутат Верховної Ради України IX скликання Жан Беленюк, який представляє політичну партію "Слуга народу", візьме участь у Чемпіонаті світу з вільної боротьби

4 вересня 2019, 15:02 comments1742
Поділіться публікацією:
Депутат Беленюк вирушить на Чемпіонат світу з боротьби і пропустить засідання в Раді

В даний проміжок часу Беленюк (партія "Слуга народу"), можливо, пропустить чотири пленарних засідання Верховної Ради, погоджувальна рада і роботу в комітетах, комісіях і фракціях. Про те, що українця включили до складу збірної він повідомив за допомогою своєї сторінки в соціальній мережі Facebook.

Поки не відомо, чи точно Жан Беленюк пропустить роботу у Верховній Раді. Все буде залежати від його результатів на чемпіонаті світу.

Згідно з Конституцією України до 31 серпня Жан Беленюк як депутат повинен був припинити іншу оплачувану діяльність (стаття 25 стаття 78). Таким чином, Жан відмовився від підтримки Міністерства культури, молоді і спорту, яке фінансувало підготовку та участь у змаганнях.

Відповідно, на чемпіонат світу Жан, швидше за все, поїде за свій рахунок.

Беленюк, який став першим заступником голови комітету з питань молоді та спорту, за два дні роботи проголосував 88 раз (50,29%). 5 раз він утримався від голосу, а 82 голосування Жан пропустив.

Також Верховна Рада більшістю голосів підтримала включення до порядку денного другої сесії проект закону про підстави дострокового припинення повноважень народного депутата і направила його до Конституційного суду.

Згідно з документом, у Конституції додані наступні підстави дострокового припинення повноважень нардепа, якщо суд встановив, що депутат не голосував особисто; якщо депутат протягом однієї чергової сесії був відсутній без поважних причин на третині пленарних засідань та / або засідань парламентського комітету, членом якого він є.

Як повідомляло видання "Коментарі", Жан Беленюк входить в ТОП-100 найбільш популярних спортсменів за кількістю підписників в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!