Головна Новини Спорт інші види спорту Екс-гравець НБА Джефферсон: Леброн краще Кобі Брайанта, без варіантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-гравець НБА Джефферсон: Леброн краще Кобі Брайанта, без варіантів

Колишній гравець багатьох команд Національної баскетбольної асоціації порівняв двох найбільших баскетболістів сучасності

22 вересня 2019, 13:18 comments2195
Поділіться публікацією:
Екс-гравець НБА Джефферсон: Леброн краще Кобі Брайанта, без варіантів

Річард Джефферсон вважає, що Леброн Джеймс є більш сильним гравцем, ніж Кобі Брайант.

"Кобі Брайант — видатний баскетболіст, один із найкращих гравців усіх часів. Але ви ніколи не будете порівнювати п'ять чемпіонських титулів Брайанта з трьома титулами Леброна Джеймса. Леброн ніколи не був другим гравцем у своїй команді, жодного разу за кар'єру. Тут просто без варіантів, Леброн краще Брайанта", — передає слова Річарда Джефферсона Fadeaway World.

Раніше Кобі Брайант заявляв, що Шакіл О'ніл був більш сильним гравцем, ніж він, коли вони виступали в одній команді. Брайант і О'ніл разом взяли три титули з 2000 по 2002 рік, а в 2009 і 2010 роках Кобі перемагав вже без Шакіла.

П'ятикратний чемпіон НБА Кобі Брайант, який виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс", розповів, чому прагнув стати чемпіоном без Шакіла о'ніла в складі команди. Брайант і о'ніл разом взяли три титули з 2000 по 2002 рік, а в 2009 і 2010 роках Кобі перемагав вже без Шакіла.

"Незважаючи на три чемпіонські титули поспіль, я знав, що після закінчення моєї кар'єри будуть говорити, що я став великим лише тому, що грав разом з Шаком. Тому нам з Шаком було важливо розійтися. Я не хотів, щоб люди використовували цей аргумент проти мене, тому мені було важливо завоювати чемпіонський перстень без нього".

Кобі підкреслив, що йому було необхідно, щоб люди побачили його в справі без Шака, який був вселіквідуючим гравцем.

"Я хотів, щоб люди бачили, чого я в змозі досягти сам, без Шака. Це був важливий рушійний фактор. Шак був всерозтрощуючою силою", — цитує Брайанта The Players' Tribune.

Як повідомляло видання "Коментарі", зоряний гравець НБА Стефен Каррі придбав чудовий будинок за 31 мільйон доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!