Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна: Зараз Москва виглядає інакше, ніж раніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна: Зараз Москва виглядає інакше, ніж раніше

Українка проводить підготовку до початку змагань в рамках Кубка Кремля

15 жовтня 2019, 13:46 comments1910
Поділіться публікацією:
Світоліна: Зараз Москва виглядає інакше, ніж раніше

Українська тенісистка Еліна Світоліна напередодні старту на Кубку Кремля в Москві розповіла про враження після прибуття на місце проведення змагання. За її словами, новий стадіон в Москві виглядає добре, як і саме місто. Про це стало відомо завдяки виданню Championat.com.

"Враження від нового стадіону? Виглядає дуже добре. Думаю, це гарна локація, тут багато місця. І це дуже важливо для гравців, так як багато людей задіяно, до того ж тут і чоловіки грають. Добре, що дуже багато місця", — говорить перша ракетка України.

Уродженка Одеси зазначає, що будь-який великий турнір важливий, а також поділилася враженнями від Москви.

"Будь великий турнір мені завжди дуже важливий. Якщо чесно, я мало була в Москві – в самому місті. Мені складно судити. Виглядає все дуже добре. Коли в останній раз була, все було у Москві по-іншому. Зараз місто розквітло", — цитує Світоліну Championat.com.

Українська спортсменка підкреслює, що без стабільності неможливо рухатися вперед і грати на великих турнірах.

"Якщо немає стабільності, ти не можеш рухатися вперед, не можеш грати великі турніри, починаються сумніви. Втрачається впевненість. Зароджується віра, коли ти успішно граєш, тоді ти зможеш добре відіграти з упевненістю Великий шолом. Великі шоломи – це завжди додатковий тиск. Потрібно завжди бути готовою і намагатися використовувати кожен шанс", — розповіла Еліна Світоліна.

Світоліна отримала перший номер "посіву" на Кубку Кремля. Українка стартує на турнірі у другому раунді поєдинком проти переможниці матчу Онс Жабер (Туніс) — Вероніка Кудерметова (Росія).

В основній сітці турніру в Москві також зіграє Даяна Ястремська. Ще дві представниці України Надія Кіченок і Ангеліна Калініна не подолали кваліфікацію.

Як повідомляло видання "Коментарі", Світоліна стане на одну сходинку нижче у рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!