Головна Новини Спорт інші види спорту Російського хокеїста НХЛ дискваліфікували на тривалий період
commentss НОВИНИ Всі новини

Російського хокеїста НХЛ дискваліфікували на тривалий період

Нападник "Лас-Вегас Голден Найтс" порушив антидопінгові правила Національної хокейної ліги

18 жовтня 2019, 11:25 comments1594
Поділіться публікацією:
Російського хокеїста НХЛ дискваліфікували на тривалий період

Форварда "Лас-Вегаса" росіянина Зикова Валентина дискваліфікували на 20 матчів в НХЛ. Він порушив правила щодо використання препаратів для поліпшення фізичних кондицій. Про це повідомляє офіційний сайт Національної хокейної ліги.

У НХЛ так і не назвали речовину, яку приймав російський хокеїст. Згідно з умовами Колективного трудового угоди, за дискваліфікацією піде обов'язкова участь у відновлювальній програмі НХЛ і можливе лікування.

"Ми стежимо за харчуванням, добавками і дієтою гравців на постійній основі протягом всього сезону. Валентин Зиков усвідомлено вживав заборонений препарат без узгодження і без дозволу команди. Ми підтримуємо антидопінгову програму ліги і профспілки, і поважаємо прийняте рішення", – йдеться в заяві "Голден Найтс".

При цьому сам Зиков заявляє, що не розуміє, як ймовірний допінг потрапив до нього в організм. Дещо інша версія у президента "Вегаса" з хокейним операціями Джорджа Макфі. За його словами, росіянин в особистій розмові з ним заявив, що він вживав заборонений препарат протягом останніх чотирьох років.

Варто зазначити, що у вересні 2018 року таку ж дискваліфікацію на 20 матчів отримав інший гравець "Лас-Вегаса" Нейт Шмідт.

А влітку 2019 року розгорівся скандал з російським хокеїстом Сергієм Кузнєцовим. В пробі спортсмена, взятої під час чемпіонату світу в Словаччині в травні цього року, був виявлений кокаїн. Його дискваліфікували на чотири роки.

Як писав портал "Коментарі", росіянин буде послом НХЛ у Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!