Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна не зігравши ні в одному з фіналів сезону буде брати участь на Підсумковому турнірі WTA
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна не зігравши ні в одному з фіналів сезону буде брати участь на Підсумковому турнірі WTA

Еліна Світоліна — перша з топ-8 учасниць Підсумкового турніру з 1980 року, яка не грала у фіналах турнірів Великого шолома. Однак була двічі до них близька

18 жовтня 2019, 23:30 comments2095
Поділіться публікацією:
Світоліна не зігравши ні в одному з фіналів сезону буде брати участь на Підсумковому турнірі WTA

Українська тенісистка Еліна Світоліна кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA, хоча жодного разу протягом поточного сезону не виступила у фіналі будь-якому з турнірів. Їй першій вдалося це зробити серед топ-8 учасниць турніру з 1980 року. Про це інформує сайт Великого тенісу України.

Однак, по ходу поточного сезону Світоліна грала в п'яти півфіналах, два з яких були зіграні на турнірах Великого шолома (Вімблдон, US Open).

Раніше при такому збігу обставин в 1980 році на Підсумковий турнір вийшли відразу дві тенісистки: Кеті Джордан і Уенді Тернбулл.

Нагадаємо, в минулому році Світоліна виграла Підсумковий турнір і тепер захищатиме титул чемпіонки в Шеньчжені.

Поточний розіграш Підсумкового турніру пройде з 27 жовтня по 3 листопада. Світоліна знаходиться на четвертій позиції в рейтингу Жіночої тенісної асоціації.

Українка стала сьомою, хто отримав підтвердження про участь у турнірі. Крім Світоліної, в Китай прилетять Ешлі Барті, Кароліна Плишкова, Симона Халеп, Б'янка Андрееску, Наомі Осаки, а також Петра Квітова.

"Я дуже схвильована. Фінал WTA займає у мене особливе місце в серці — саме цей турнір став головною перемогою для мене в минулому сезоні", — передає слова Світоліної WTA Tennis.

Світоліна третій рік поспіль кваліфікується на WTA Finals.

Як повідомляло видання "Коментарі", Еліна Світоліна відзначила столицю Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!