Головна Новини Спорт інші види спорту Легендарний баскетболіст Майкл Джордан вважає, що зірка "Голден Стейт" Стефен Каррі не гідний Залу слави
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарний баскетболіст Майкл Джордан вважає, що зірка "Голден Стейт" Стефен Каррі не гідний Залу слави

Колишній гравець НБА Майкл Джордан різко висловився з приводу найбільш цінного гравця у складі "Голден Стейт Ворріорз" Стефена Каррі

22 жовтня 2019, 18:25 comments5869
Поділіться публікацією:
Легендарний баскетболіст Майкл Джордан вважає, що зірка "Голден Стейт" Стефен Каррі не гідний Залу слави

Легендарний баскетболіст Майкл Джордан не вважає, що триразовий чемпіон НБА Стефен Каррі, який виступає за "Голден Стейт Ворріорз", гідний включення в Зал слави баскетболу.

Раніше Джордан стверджував, що команда, в яку входили б Хакім Оладжьювон, Меджік Джонсон, Скотті Піппи, Джеймс Уорти і він сам, була б непереможною в товариських матчах. Він повторив це, і його запитали, чи не образиться Каррі.

"Сподіваюся, немає. Він класний гравець. Але не рівня Залу слави", — наводить слова Джордана Clutch Points.

Каррі, сьомий номер драфта НБА 2009 року, провів за "Голден Стейт" вже 10 сезонів. У складі команди він тричі ставав чемпіоном: у 2015, 2017 і 2018 роках.

Керівники клубів НБА поділилися прогнозами на майбутній сезон, назвавши головних претендентів на чемпіонство та індивідуальні нагороди. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

На думку 46% керівників клубів, чемпіоном сезону-2019/20 стане "Лос-Анджелес Кліпперс". Слідом йдуть "Мілуокі Бакс" (36%) і "Лос-Анджелес Лейкерс", який отримав 11% голосів.

Також було проведено опитування на тему, хто стане найціннішим гравцем сезону. 52% опитаних вважають, що їм стане Янніс Адетокунбо з "Мілуокі". Кращим новачком сезону, на думку менеджерів, стане перший номер драфту Зайон Вільямсон ("Нью-Орлеан Пеліканса"), що отримав 68% голосів.

Черговий сезон НБА розпочнеться в ніч з 22 на 23 жовтня.

Як писав портал "Коментарі", Стефен Каррі стане найбільш високооплачуваним баскетболістом ліги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://clutchpoints.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!