Головна Новини Спорт спорт і держава Шевченко, Дерюгіна і Христич отримали іменні зірки біля ТЦ "Гулівер"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко, Дерюгіна і Христич отримали іменні зірки біля ТЦ "Гулівер"

Легенди українського спорту здобули визнання на площі зірок

4 вересня 2019, 17:30 comments2985
Поділіться публікацією:
Шевченко, Дерюгіна і Христич отримали іменні зірки біля ТЦ "Гулівер"

Одразу троє українських спортсменів удостоїлися іменних зірок в українській столиці на Площі зірок біля ТРЦ Гулівер. Про це повідомляє офіційний сайт ВХЛ.

Церемонія відкриття зірок в честь тренера збірної України Андрія Шевченка, гімнастки Ірини Дерюгіної та хокеїста Дмитра Христича відбулася сьогодні.

Шевченко виступав у складі Динамо, Мілана і Челсі і в 2004 році став володарем "Золотого м'яча" як кращий футболіст Європи за версією France Football.

Ірина Дерюгіна — гімнастка, дворазова переможниця Чемпіонату світу (1977 рік в Швейцарії і 1979 у Великобританії), а також Чемпіонату Європи (1978 — в Іспанії).

Дмитро Христич — легендарний український хокеїст, який виступав в НХЛ у складі Вашингтон Кепіталз, Бостон Брюїнз, Лос-Анджелес Кінгз і Торонто Мейпл Ліфс. У 1990-му році виграв чемпіонат світу з хокею у складі збірної СРСР.

Варто зазначити, що першими вздовж бульвару Лесі Українки були закладені зірки діячам культури і кіно: Аді Роговцевій, Володимира Горянського і Богдану Ступці. На вулиці Еспланадній у листопаді 2015 також були встановлені зірки українських музикантів, серед яких: співачка Оксана Білозір, групи СКАЙ, ТНМК і The Maneken.

Окрасою третьої сторони "Площі зірок" (Спортивній площі) стали зірки спорту. Першої там засяяла зірка з ім'ям відомого українського боксера, колишнього чемпіона світу за версією WBC Віктора Постола.

Як повідомляло видання "Коментарі", офіційним суперником Олександра Усика став боксер з Нідерландів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!