Головна Новини Спорт зимові види спорту Задоров: Я буду гнути свою лінію і говорити те, що думаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Задоров: Я буду гнути свою лінію і говорити те, що думаю

Російський хокеїст, який виступає за клуб НХЛ "Колорадо Евеланш" відповів на звинувачення критиків

17 липня 2019, 10:55 comments4432
Поділіться публікацією:
Задоров: Я буду гнути свою лінію і говорити те, що думаю

Захисник "Колорадо Евеланш" Микита Задоров прокоментував висловлювання на свою адресу за критику ситуації в Росії.

"Не буду називати імена, але ці експерти працюють на публіку. Вболівальники їх читають, гравці — і всі сміються. Мені теж смішно. Нормальна людина, не в рожевих окулярах — він все бачить сам. А я така людина, що не люблю мовчати. Обов'язково висловлюся".

Росіянин заперечує всі звинувачення на свою адресу і вважає, що кожен кому не байдужа доля країни повинен висловлювати свою думку.

"Хтось хоче заткнути рот. Що це пропаганда, що я американізувався. Але це знову викликає сміх. Адже Я розумію, що це повна маячня. Якщо людині не пофіг на свою країну і на те, що відбувається, він повинен висловлюватися і щось змінювати. Це мій шлях. Тому що я публічна людина, як і Артемій Панарін. Ми не боїмося висловлювати свою думку".

Хокеїст також підкреслив, що буде продовжувати гнути свою лінію і не відступиться.

"Не хочу переходити на особистості і відповідати цим людям. Але буду гнути свою лінію, кажучи, що я думаю. Нічого з цим не зробите. Чи погодитесь зі мною, або покритикуєте, або мимо вух пропустіть. Але це і є свобода думок", — наводить слова Задорова "Матч ТВ".

У минулому сезоні 24-річний Задоров відіграв 70 матчів у регулярному чемпіонаті Національної хокейної ліги і записав на свій рахунок 14 (7 7) очок. Крім того, росіянин заробив показник корисності " 19" і 75 хвилин штрафу. У плей-офф Микита Задоров провів 12 ігор і не зумів відзначитися результативними діями, заробивши показник корисності "-5". Оскільки, цей хокеїст грає переважно в силовій манері його прийнято називати "тафгай".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://matchtv.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!