Головна Новини Спорт зимові види спорту Американський журналіст: Кубок Стенлі - не собача тарілка
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський журналіст: Кубок Стенлі - не собача тарілка

Американський спортивний журналіст Кен Кемпбелл закликав дуже шанобливо ставиться до трофею

18 липня 2019, 16:30 comments4756
Поділіться публікацією:
Американський журналіст: Кубок Стенлі - не собача тарілка

Журналіст The Hockey News Кен Кемпбелл висловив невдоволення вчинком нападника "Сент-Луїс Блюз" Роббі Фаббрі, накормившего собак спагетті прямо з Кубка Стенлі, а також зажадав від гравців ставитися до трофею з великою пошаною.

"Гравці так старанно працюють, щоб виграти цю прекрасну чашу, що означає кульмінацію мрії усього життя. І після такого ви дозволяєте своїй собаці їсти спагетті і фрикадельки з неї? Чи вважаєте нормальним покласти туди свою дитину без підгузника, який може справити нужду? Дозволяєте коню їсти з трофею, кидаєте його в басейн?" — написав Кемпбелл у своїй авторській статті під назвою "Гей, хлопці! Кубок Стенлі — це не туалет, не собача миска і не тарілка для їжі, так що перестаньте так з ним звертатися".

Журналіст також написав пост у своєму "Твіттері", негативно відізвавшись про вчинок форварда "Блюз". "Я впевнений, що наступний хлопець з "Сент-Луїс Блюз", який отримає Кубок Стенлі, буде в захваті від того, що собаки Роббі Фаббрі їли спагеті і фрикадельки з нього в понеділок. Дивно, як НХЛ дозволяє гравцям ставитися до Кубка як до собачої миски", — зазначив Кемпбелл.

Пропонуємо вашій увазі ролик, який так обурив спортивного журналіста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!