Головна Новини Спорт зимові види спорту "Вашингтон Кепіталз" претендуватиме на титул чемпіона НХЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вашингтон Кепіталз" претендуватиме на титул чемпіона НХЛ

Генеральний менеджер клубу поділився думкою з приводу комплектації команди на наступний сезон

25 липня 2019, 13:10 comments4456
Поділіться публікацією:
"Вашингтон Кепіталз" претендуватиме на титул чемпіона НХЛ

Генеральний менеджер "Вашингтон Кепіталз" Брайан Маклеллан прокоментував селекційну роботу клубу зі столиці США в поточне міжсезоння.

"Напевно, це просто природна еволюція. У минулому році нам пощастило зберегти більшу частину хлопців. Коли у тебе успішна команда, а хлопці діють добре, їм треба платити за успіхи, і вони рухаються далі. Вважаю, що у нас все ще хороша, конкурентоспроможна команда, яка в цьому сезоні буде претендентом", — наводить слова Маклеллана офіційний сайт НХЛ.

У міжсезоння "Вашингтон Кепіталз" покинули форварди Бретт Конноллі, Андре Бураковски і Деванте Сміт-Пеллі. Замінити їх покликані новачки клубу — нападники Ріхард Паник, Гарнет Хетеуей і Брендан Лайпсик.

Також стало відомо, що нападник і капітан "Кепіталз" Олександр Овечкін потрапив у список 40 найуспішніших зірок російського шоу-бізнесу та спорту молодше 40 років. Повідомляє Forbes.

Список складався на основі двох чинників: доходів учасників (з червня 2018 2019 року по травень) і їх популярності (згадки в ЗМІ, запити в пошукових системах і кількість передплатників у соціальних мережах).

Овечкін посів третє місце, поступившись тільки телеведучої та співачки Ольги Бузової і лідерові рейтингу — бійця змішаних єдиноборств Хабібу Нурмагомедову. При доході в $ 14,5 млн форвард "Вашингтона" згадувався в ЗМІ понад 59 тис. разів, а в соцмережах 560 тис. разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.nhl.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!