Головна Новини Спорт зимові види спорту Російських хокейних тренер пропонує менше просторікувати критику політики Путіна Панарину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських хокейних тренер пропонує менше просторікувати критику політики Путіна Панарину

Відомий хокейний тренер порекомендував російському хокеїстові Артемію Панарину, який виступає в США поменше роздавати порад

31 серпня 2019, 19:14 comments1562
Поділіться публікацією:
Російських хокейних тренер пропонує менше просторікувати критику політики Путіна Панарину

Відомий хокейний тренер Андрій Назаров поділився думкою про поради молодим гравцям, які дає нападник "Нью-Йорк Рейнджерс" Артемій Панарін.

"Знаєте, зараз легко міркувати і всім давати поради. Артемій ще не закрив свій цикл. Він не закінчив з хокеєм, ще не став тренером або менеджером. І ось коли в його житті почнеться новий етап, і він виховає парочку молодих хокеїстів, тоді і буде давати поради, до яких варто прислухатися".

Наставник вважає, що поки ти сам не дуже зрілий гравець не варто роздавати поради молодому поколінню.

"А поки Панарін знаходиться на піку кар'єри. І давати поради молоді, будучи молодим... Це якось смішно".

Російський фахівець наголосив, що краще дочекатися старту сезону і побачити, наскільки працює, те, про що оповідав Панарін.

"Не кажу, що горілка — це погано чи добре. Краще дочекатися, коли стартує сезон, і ми подивимося на красиві голи, передачі, фінти Панаріна в "Рейнджерс". Нам обговорити це буде набагато краще і цікавіше, ніж намагатися зрозуміти, що Артемій мав на увазі у своїх висловлюваннях".

Назаров підкреслив, що інтерв'ю Артемія Панаріна почастішали після підписання великого контракту з командою з Нью-Йорка.

"Чесно скажу, дуже багато життєвих порад останнім часом почав давати Артемій Панарін в такому юному віці. Підписав великий контракт, і кількість інтерв'ю зашкалило. Тут є розбіжність. От і все", — наводить слова Назарова "Матч ТВ".

Як писав портал "Коментарі", російський хокеїст буде представляти Національну хокейну лігу в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!