Головна Новини Спорт зимові види спорту Лідируючий "Кременчук" легко розібрався з "Білим Барсом" в матчі УХЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідируючий "Кременчук" легко розібрався з "Білим Барсом" в матчі УХЛ

Команда з Кременчука продовжує свою переможну серію у чемпіонаті, на цей раз вони в гостьовому поєдинку розправилися з "Білим Барсом"

4 жовтня 2019, 10:54 comments1842
Поділіться публікацією:








Лідируючий "Кременчук" легко розібрався з "Білим Барсом" в матчі УХЛ

Хокейний клуб "Кременчук" продовжує свій переможний хід у внутрішній першості. Цього разу на виїзді був обіграний "Білий Барс". Про це інформує офіційний сайт організації.

Першими рахунок у матчі відкрили гості. Шайбою у ворота "Білого Барса" відзначився Владислав Грицько. Проте вже на восьмій хвилині білоцерківці зрівняли рахунок зусиллями Володимира Алексюка.

Близько десяти хвилин рахунок на табло залишався незмінним, але Давид Григорян реалізував гольовий момент, і відправив шайбу у ворота господарів льоду. Перша двадцятихвилинка закінчилася з рахунком 1:2.

Перші 10 хвилин другого періоду пройшли без точних кидків з боку обох команд. На 12 хвилині Іван Савченко закинув шайбу у ворота білоцерківців. А через 5 хвилин і Гліб Варавва реалізував вихід один на один. По закінченні другого періоду рахунок на табло вже був 1:4 на користь "городян".

Заключна двадцятихвилинка стартувала з гола Микити Кисельова. Після чого головний тренер "барсів" замінив голкіпера — замість Кирила Кучера місце у воротах зайняв Микита Пеленський.

До кінця матчу рахунок на табло не змінився. Поєдинок завершився з рахунком 1:5 на користь "Кременчука". Поки що команда йде без поразок у чемпіонаті.

Білий Барс — Кременчук 1:5 (1:2, 0:2, 0:1)




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!