Російські біатлоністи можуть стати частиною збірної України

Проте імена спортсменів поки залишаються невідомими

Російський біатлонний експерт Олександр Круглов заявив про те, що збірна України з біатлону найближчим часом може поповнитися двома російськими спортсменами. Інформує YouTube-канал експерта з біатлону з Росії Олександра Круглова.

"Володимир Бринзак йде за принципом: чому б не спробувати. Я дуже здивувався, коли дізнався, що два російських біатлоніста перебувають на перегляді в збірній України. Один з них змінив стільки регіонів, скільки у нього шкарпеток в шафі навіть немає. Інший трохи менш відомий, але хлопець зірок з неба не хапає. Я не буду називати їх імена зараз, тому що ще не було офіційного запиту на перехід", — повідомляє російський біатлонний експерт Олександр Круглов.

Він також зазначає, що існують свої нюанси, і що один з цих спортсменів вже інкогніто виступав на чемпіонаті України.

"Є і свої нюанси. Один з хлопців вже інкогніто виступав на чемпіонаті України, і там не справив великого враження. Також у нього можуть бути деякі проблеми, оскільки кілька років тому він був на зборах в Криму. Самі знаєте, якщо ти поїхав в Крим з російської сторони, то до тебе в України виникнуть питання", - продовжує експерт.

Круглов підкреслює, що така ситуація явно зашкодить мікроклімату всередині команди.

"Навряд чи ця ситуація піде на користь мікроклімату в команді. Якими мотивами керується Бринзак — сказати складно. Поки ситуація така. Трансферний ринок кипить — я думаю, це не останній перехід", - підсумував росіянин на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, що свого часу за збірну України виступали російські біатлоністи Володимир Семаков, Олександр Жирний і Дмитро Русинів, однак особливих успіхів під синьо-жовтим прапором не домоглися.