Головна Новини Спорт зимові види спорту Російські біатлоністи можуть стати частиною збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські біатлоністи можуть стати частиною збірної України

Проте імена спортсменів поки залишаються невідомими

22 жовтня 2019, 17:30 comments2623
Поділіться публікацією:
Російські біатлоністи можуть стати частиною збірної України

Російський біатлонний експерт Олександр Круглов заявив про те, що збірна України з біатлону найближчим часом може поповнитися двома російськими спортсменами. Інформує YouTube-канал експерта з біатлону з Росії Олександра Круглова.

"Володимир Бринзак йде за принципом: чому б не спробувати. Я дуже здивувався, коли дізнався, що два російських біатлоніста перебувають на перегляді в збірній України. Один з них змінив стільки регіонів, скільки у нього шкарпеток в шафі навіть немає. Інший трохи менш відомий, але хлопець зірок з неба не хапає. Я не буду називати їх імена зараз, тому що ще не було офіційного запиту на перехід", — повідомляє російський біатлонний експерт Олександр Круглов.

Він також зазначає, що існують свої нюанси, і що один з цих спортсменів вже інкогніто виступав на чемпіонаті України.

"Є і свої нюанси. Один з хлопців вже інкогніто виступав на чемпіонаті України, і там не справив великого враження. Також у нього можуть бути деякі проблеми, оскільки кілька років тому він був на зборах в Криму. Самі знаєте, якщо ти поїхав в Крим з російської сторони, то до тебе в України виникнуть питання", — продовжує експерт.

Круглов підкреслює, що така ситуація явно зашкодить мікроклімату всередині команди.

"Навряд чи ця ситуація піде на користь мікроклімату в команді. Якими мотивами керується Бринзак — сказати складно. Поки ситуація така. Трансферний ринок кипить — я думаю, це не останній перехід", — підсумував росіянин на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, що свого часу за збірну України виступали російські біатлоністи Володимир Семаков, Олександр Жирний і Дмитро Русинів, однак особливих успіхів під синьо-жовтим прапором не домоглися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!